Екзекутору душі моєї присвячується…
Я не плачу, не тужу, не сміюся. Я сьогодні надто серйозна.
Я не плачу, не тужу, не сміюся… Я нічого не роблю. Починаю твір та одразу ж викидаю його зачин у сміттєве відро.
Я не плачу, не тужу не сміюся… Мені нічого не до вподоби. Я би може плакала, тужила, сміялася. Та не хочу! Не хочу!
Я не плачу, не тужу, не сміюся. Хочу покликати тебе, та боюся. Дуже боюся! Я навіть не бажаю бачити тебе. Не бажаю і все. Я волію викинути, викреслити, ліквідувати тебе зі своєї пам’яті, зі свого роз’ятреного серця.
Я не плачу, не тужу, не сміюся. Моє серце розривається, стискається, болить… Воно рветься. Мені страшно. В мені наче щось сидить та дожидається, щоб вийти на волю. Та не може. Воно не може вискочити із цих канонів. Не може! Мій розпач неосяжний, незміренний, глибокий… Він сидить в мені. Затаївся в душі та смокче соки. А мені тяжко. Я більше не можу плекати це в собі. Та все-одно боюся випустити це все на волю.
Я не плачу, не тужу, не сміюся… Я всього боюся. Всього… Мені страшно від тіні сусіднього будинку. Я боюся ворухнутися в темноті. Мені страшно… Страшно…
Я не плачу, не тужу, не сміюся… Мені не добре. Моє тіло горить, наче від якогось страшного запалення. Воно палає, наче від холери. Мені здається, що я зараз розколюся на часточки. Мені зле… Настільки зле, що не можна описати словами. Неможливо описати нічим. Я хора…
От, бачиш, ти добився свого. Я не плачу, не тужу, не сміюся…
От, кате мій! От! Радій! Накривай столи, щоб гнулися! Щоб вино розливалося, щоб наїдки не поміщалися на тарілках!
Що, інквізиторе мій? Що?! Не подобається тобі це?! Ні?! Сам хотів (я знаю), а тепер?! Що? Що тепер?
Так, я плачу, я тужу, я сміюся! Тужу за твоєю совістю! Я плачу від сміху. Я сміюся над тобою! Над тобою!
Що, катюго мій? Що? Не подобається?! А так тобі і треба, екзекуторе моєї спустошеної душі! Грузоперевозки Киев газель 4,5 метра с услугами грузчиков на борту. Заказать газель с бригадой грузчиков на сейчас. Погрузочно-разгрузочные работы любой сложности в комплексе. Доставка, разгрузка, занос стройматериалов. Утилизация мебели, хлама. Вывоз строительного мусора недорого. Офисный переезд. Грузчики Киев с доступными ценами. Подъём крупногабаритного оборудования по лестнице на ремнях. Опытные такелажники. Разборка, сборка мебели-инструмент. Профессиональная организация переезда, перевозки, доставки по Киеву и области. Работаем без студентов. Нанять бригаду грузчиков Вы можете прямо сейчас. Срочно !!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design