На її полі доцвітали незбирані підсніжники. Антена з жалом вловлювала галактичний зв’язок і вперед шарпалось тіло. На його полі деренчали хризантеми – тільки й робив, що шарудів сухим листям, нудився, згадував минуле.
Він помітив її, заворушився і зіскочив з нудьги, мов зі східців. Переконував, що його квіти надійні, морозотривкі, – і таких вона ще не бачила. Скорпіона перестала ловити розпеченим жалом галактичні сигнали і за браком такого зв’язку стала Скорпіонихою.
Тоді він уперше її вжалив, – їй сподобалось. Він так натхненно танцював навколо неї, що витоптав майже всі підсніжники, – процес жалення (жаління) захопив обох. Із нього натрусилось хризантемового зерна – підсніжники дивно запахли терпкотою. Він ревнував, жалив і ревнував знову. Вона товстішала і потайки сподівалась, що поверне собі підсніжники і набуде маленьких об’єктів. Він ревнував і потайки мріяв засіяти поле своїми хризантемами.
Жаліти чи жалити?
Зерна змішались і квіти змішались – на полях проросла трава. Скорпіон витратив всю снагу, а Скорпіониха почала шукати свої підсніжники. Територія двох скорпіонів химерно роз’їхалася, пересунулась, скособочилась і...
Це сталося тоді, коли натомлений Скорпіон опустив своє жало, – Скорпіониха виїла йому черево і вигріла там п’ятьох метушливих дитинчат. Знову зацвіли підсніжники.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design