Дійові особи:
Радіо-ведуча Маринка – з гарним голосом дівчина, років тридцяти.
Олексій Едуардович – лікар-сексопатолог, знаний спеціаліст, принаймні йому так кажуть, а він не відмовляється від сказаного. Йому сорок три роки.
Слухачі – люди, які нудьгують, сидячи в офісах, лежачи на дивані дома, стоячи у автомобільних пробках чи у будці охорони. Загалом, це ми з вами хто більше, хто менше.
Головне під рукою є мобільний чи стаціонарний телефон і вони дзвонять на безкоштовний номер радіопрограми.
Дія перша.
Кімната. У ній навпроти мікрофону сидить ді-джей , поруч сидить гість студії.
Маринка : Добрий день, шановні слухачі, це програма „Запитай-відповімо ” та її ведуча Маринка. Сьогодні у нашій радіостудії, так би мовити: радіорубці, сидить поважний чоловік, а саме Олексій Едуардович лікар-сексопатолог. Він нам та, власне, і Вам теж відповість на запитання стосовно проблем сексу та все, що з ним пов’язано.
Олексій Едуардович: Так, проблеми сексуального виховання, та сексуальних стосунків дужі важливі в нашому суспільстві.
Цим часом Марині повідомляють про дзвінок у студію.
Маринка: І так перший дзвінок від слухача. Добрий день, ми, вас, слухаємо.
1-й слухач: Здрастє, мене Петя звань. Мене інтєрєсує такий вопрос.
Олексій Едуардович: Так, я уважно слухаю, Петро.
1-й слухач: От у мене зранку отакенний стає. Твердий як арматура. Я думаю, що таке?
Питаю в другана Стёпи: „Що робить?”. А він каже, це від нестачі вітамінів. „Їж – каже – побільше мандаринів, апельсинів, Фрукти, короче” Вже пів року їм, жодного результату. Ви вже як спеціаліст, скажіть, шо нада дєлать?
Олексій Едуардович: Петро, а ви пробували зранку ним гирю підіймати?
1-й слухач: І що помагає?
Олексій Едуардович: Та ні, шановний. То я з інтересу питаю. А взагалі це звичайна річ, що у вас зранку стоїть. Це так би мовити природа, а проти неї і не туди і не сюди. Все нормально, ви цілком здоровий.
1-й слухач: Ой, дякую. Ви мене врятували. А то Степан, падло, сказав, що це паталогія.
Маринка: Дякую за дзвінок. А у нас на лінії другий слухач.
2-й слухач: На вас Сталіна нема. Це де ж таке видано, щоб про пісюни та цицьки по радіо розповідали. Раніше не те що не балакали, навіть не думали про таке. І жили люди без цього сексу многії літа.(кидає трубку)
Олексій Едуардович: А дітей знаходили в капусті, купували в магазинах або їх лелека приносила. Певно коли ви займались сексом, думали, що це ваш чоловік-борець відробляє прийоми, готуючись до Чемпіонату Світу.
Маринка: Так, які все таки підступні чоловіки. Слухаємо третього слухача.
3-й слухач: Мені тридцять, а я до сих пір незайманий. Я боюсь. І що вже я не робив: горілку пив, друзів просив дівчину тримати, поки я хоробрості наберусь. Нічого не виходить. З мене вже всі сміються. Порадьте щось!!!
Олексій Едуардович: Не звертайте уваги на тих дурнів. Я в свої сорок три незайманий, а ви мені тут розповідаєте. Але дам пораду: знайдіть дівчину яка вас зрозуміє і допоможе.
Прив’яже до ліжка і сама все зробить. Коротше – шукайте ту єдину, з якою ви будете героєм.
Маринка(прикриваючи, рукою мікрофон, до Олексія Едуардовича): Ви серйозно про цноту?
Олексій Едуардович: Може перевіриш?!(похітливо)
Маринка: Перервемось на рекламний блок. За хвилину ми будемо з вами.
( кінець першої дії)
Дія друга
Та ж кімната, де сидять радіо-ведуча Маринка та лікар-сексопатолог Олексій Едуардович.
Маринка: Ще раз, добрий день. Для тих хто тільки що перемикнув на нашу хвилю скажу, що у гостях нашої передачі: „ Запитуйте-відповімо” лікар-сексопатолог Олексій Едуардович.
4-й слухач: Алло, Олексій Едуардович, ви прикольний чувак.
Олексій Едуардович: Я знаю.( гордо посміхається)
4-й слухач: Я дрочу з дванадцяти років і вже понатирав мозолі. А мій старший брат осліп, що робити?
Олексій Едуардович: З вашим старшим братом?
4-й слухач: Та ні з мозоля, що робити?
Олексій Едуардович: Зверніться у найближче відділення аптеки і попросіть гель, називається „Антимастурбіномозолін”, він на основі червоного перцю чілі.
4-й слухач: І що мозолей більше не буде?
Олексій Едуардович: Не знаю, як мозолі, але дрочити ви вже не будете довго.
4-й слухач: Дякую!!!
Олексій Едуардович( до Маринки): От вам, і перші жертви мастурбації.
Маринка: Добре, слухаємо наступний дзвіночок
5-й слухачка: Здрастє!!! В мене матка не держить. Що мені робить?
Олексій Едуардович: Тримайте себе та її в руках.
Слухачка кладе трубку.
Олексій Едуардович( до Маринки): Тут же АОН стоїть на телефоні?! Черкнете мені номер цієї барині?!
Маринка: І останній на сьогодні дзвінок у студію. Слухаємо вас.
6-й слухач: Ви зараз про такі дурниці розмовляєте. А в країні люди від СНІДу люди догнуть. Серед них і сестра моя... До біса все... ( кидає в розпачі трубку)
Маринка та Олексій Едуардович сидять мовчки. Їхнє дихання застигає, слина застрягає в горлі, їхні голови опущені, а погляд пригнічений.
Та радіохвиля продовжує жити своїм життям. До людей доноситься голос з колонок та навушників:
„ Не гальмуй – снікерсуй” , „ Синку, це фантастика...”, „ Всі види страхування від...”,
„ Здуття у животі? Приймай...”, „ Підключись до... та отримай... на рахунок...”.
(ЗАВІСА)
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design