Дивно, - це була проста замануха.
Власне цього я не приховував.
Навіть згоден визнати, що це була тупа замануха.
Проте закликав пригадати хто якого автора з"їв.
Що маємо?
7 коментів.
7 коментів, які жодним чином не вплинуть на моє подальше творче життя.
7 коментів, які підняли цю дурню в топі обговорення над безумовно талановитими творами. які заслуговують на те, щоб бути в топі.
І після цього ми інших називаємо підарасами???
Цитата з первинного тексту від 1 листопада 2007 року.
А тепер у мене прохання. Не намагайтесь критикувати мене за цю добірку. Бо я зробив це, щоб привернути Вашу увагу. МИ, так МИ, маємо зробити п’ятірку рецензій-канібалів. Рецензій після яких автори пішли з сайту. Пам’ятаю, що лаври „кіллера” Ярослава (він же Арієць, він же „Не дебіл, що сидить на Гаку”) належать ВКВ. Били ми всі разом. Але добити це теж мистецтво.
НА ЖАЛЬ, не витримала критики, Наталка Девятко. А ЖАЛЬ. Її наївного бажання врятувати українську літературу від самої себе мені особисто не вистачає.
Рабинович доклався до само відлучення Сергія Лисюка.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design