Зірка вночі,
Надія в руці
Допоможе тобі,
Ти повіриш собі…
Сьогодні я подивилися ввечері на місяць…Вийшла з будинку, темного провулку і відчула щось…Може це знак? Я підняла очі на небо і побачила себе, зірку.
Сьогодні місяць надзвичайно гарний, з м’якою димкою навколо. Місяць був неповний, але якщо б він був таким, я б вже задумалась про містичність ситуації. Такого місяця я ще не бачила, коло нього були ніби клуби зоряного пилу, які у своїй квінтесенції формували зірку. Ця просторова фігура нагадувала мені сузір’я. Я старалася порахувати із скільки ж зірок воно складається, але не змогла. Бо ця зірка була одна! Створена з невидимих частинок яскравого пилу…Просто дивовижно. Чи це одна я бачила ту зірку!? Краще б одна, бо я б зраділа, що маю якісь надприродні здібності, внутрішню силу, за допомогою яких я живу…
Вечоріє…Виходжу із зали, танцювальної, з відчуттям відчуженості (багато думок мандрують в мені після танцю з моїм партнером…). Знаю, що до сих пір сяє моя зірка надії, успіху і перемоги. Повторюю собі: «Я сильна. Я зможу. Всіх переможу, потерпи ще трохи, тобі треба тільки засвітитися з теперішнім партнером, і не зважай, що він – тиран, неврівноважений псих…Все буде добре, все буде добре».
Вечір зустрічає ніч, стає прохолодно. Я дивлюсь на небо…Вітер віє, , відчуваю свої вологі очі…Все ж, не можу зрозуміти, чи то так мені стало із-за вітру, чи то я знов побачила мою зірку надії, моє місячне сяйво…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design