Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6811, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.81.33.119')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Смерть у стилі «Surround»

© Микола Шпаковський, 24-10-2007
                                      Якщо не зловишся за хвости щурів-втікачів – тобі буде ще гірше
                                      Випадковий набір слів

Тепер я працюю у Підпільній Лабораторії Психології ім. Дж. Вундта. Маємо кілька експериментальних відділів. Наприклад, одна із наших атракцій – тир. Він складається із двох зал, у першій збираються мисливці, натомість у другій ті, які мають ухилятися від куль... виживають переважно учасники зі здоровим серцем... Справа бо в тому, що між залами є куленепробивне скло, тому ти ніколи не є впевнений, що воно є, бо прозоре, як вакуум. Звісно, ми, поважна альтернативна науково-дослідницька організація: модифікуємо ситуації, вимикаємо що якийсь час світло, лазерами виводимо тривимірні прототипи людини із вигуками підстреленості, все чудово, якби не... доводилось після кожної такої стрілянини вимивати начисто підлоги. Відомо, люди не ангели...

Чому я тоді не спалив твоє серце? Спонтанні квест-ігри неабияк нахабних та хамських героїв теж згодом набридають... тобі заборонено сюди повертатись, ти більше не вмієш ховати своїх почуттів, сюжети про нас мусять невідкладно зникнути...

Тебе вирішили видати за мене заміж друзі твоїх батьків... ті, яких сьогодні знайшли повішених, як би це сумно і неестетично звучало, у поваленому цегляному гаражі... як сприймати таку картину?.. осінь – час депресій, зрозуміло... але не кожен вміє це робити красиво та так, щоб на першій сторінці обласної газети все-все, аж до дрібних деталей, дійсно виглядало як креатив, а не чергова тавтологія... не дивляться люди японських кін... не вмирають заради чогось надзвичай вартісного... не включають у бізнес-плани бодай найпростіших медитацій, тому не можуть знати своїх прагнень...

Можеш називати мене хоч Ад’юльтером. Дослідники, які внесли психопатію на поличку хвороби були невротиками. Деякі вважають, що добрий актор мусить бути в житті психопатом, нібито це допомагає, рятує від можливості стати жертвою ДТП (девіяційної тестової поведінки). Подейкують, що світ випробовує нас у наступаючому темпі нахлинаючою темінню... Зараз процитую тобі наступний кавалок (скоріш за все, це є ритуальне заклинання одного із кланів, який вигідно співіснував із місцевими жителями, фіктивно представляючись Орденом Хранителів Каменів), буквально відкопаний з-під оборонного муру міста Ф.:

[...] Брехати багато не коштує,
Правда нудна і невигідна,
Мені тяжко дивитися,
На зів’ялі трупики квітів...
Вино, освідчення, забави розуму,
Око звика до всякого зла...
Ти є ти, допоки я не взяв
Від тебе того, чого
Вже не мають ці квітки...
Я ж бо їхній вирощувач [...]


Нещадною рукою небаченого на тодішній час ворога, а саме Женців Енігматичної Кілокалорії, вони були підступно замордовані браком води і тепла, поселення вжахнулося, а гегемон розпочав повний контроль над усім, що дихати вміло... чи тепер ти можеш збагнути мене? Мовчати!

Я не бажаю знати твоєї згубної справжності, ані бути підпорядкованим твоїм законам контрольованості. Твоя присутність є нічим іншим, як наругою над моїми аспіраціями, а твої чорнені очі мене втомлюють. Мені нема більше про що з тобою говорити, я мушу не вагаючись підписати тобі останній документ, який можу – смертний і безкомпромісний вирок... забирайся геть навіть із моєї нудистської підсвідомості, моя Нудьго Неробства!..

Вогненна Ріка хай прийме твій дерев’яний човен із продірявленим дном!

24.10.2007

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79315710067749 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …