Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6572, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.147.53')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза рефлексія

тзнв

© Ріна, 07-10-2007
Невже і я буду там?
Чому чому чому... так? Тік-так. тік-так. Час іде. Зараз! А ти тупиш над цим текстом. Невже бачиш тут правду? У цих, в оригіналі загнаних у 44Х33Х2 клітки, солоно-гірких рядках. А яке думаєш те грьобане чорнило на смак? Твій смак... тобі до смаку моє чорнило? А вона, до речі, так, між іншим, між тими ж рядками, між дійсно важливими темами, словами, речами... померла. Зрештою досить непомітно для ото-чуючих. Чуючих ото? Ні! Тому і померла. Бо до останнього лишилась не почутою. Не вираженою. Проте враженою. Зараженою. Зрадженою... виродженою?..
Тої самої миті. У самоті. Сама. Ото-не-чуючі змусили. Наївно зрештою так думати. Та я її любила(і застріліться, якщо подумали щось пошле!!). Занадто, щоб звинувачувати. Надто щира. З собою.
А ти? Дійсно думаєш, варто все це читати? Нащо? Що ти тут бачиш? Літери літери літери. Сухий тоненький темний шар. То лише твоя викривлена (чи надто прямолінійна, що теж не здорово) уява. Краще про себе подумай. Звичайно! Краще затулятись від всього. Того, сього... Краще читати якусь ахінєю, на кшталт цієї, ніж думати. Елементарно. Про себе.
Якби вона вміла! Сміла. І така мила... та не сильна. Гнучка, тендітна. І така яскрава. Пішла. Туди. У свої химери. Хмари. Мари. Простіше, - глюки. Напіввідкриті люки свідомості. Несвідомості. Провали...
Не залишила. Адреси. Телефону чи асі. Записки е-майла смски. Не обіцяла писати. Бо не прощалася врешті. Бо не знала. Бо то була забавка. Бо думала захист – виявилось тенета. Бо думала так легше. А зрештою побачила решту, що не бачила доти. Про що не думала. Взагалі не думала. Ніколи. Важче. Так набагато важче. До цього треба звикати. Мозкові м’язи теж треба тренувати. Бо тут перенапруження смертельні.
Жартую. Стрибаю. Бачу її. Чую її. Все ще. А ти думаєш казочка? Забавки все це? Прочитаєш мудрішим станеш? Чи естетичної насолоди шукаєш?...
Ручка стікає чорнилами. Ти постарів секунд на сто вісімдесят(залежить від того, як в школі навчався) ці каракулі так і лишаться німими. Глухими. Сліпими. І головне нечуттєвими до .. та власне не горя. Не її горя. Її вибір, а горе моє.
...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Гра словами

© Антон Санченко Статус: *Експерт*, 09-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79406905174255 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …