Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6568, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.53.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Алелеберде

© Максим Колиба, 07-10-2007
Живу у лісі, ховаюся в поросі. Човгаю ногами по сухому листю, від чого тиша здригається знову і знову. Листя намагається затанцювати з вітром, але це не вдається, і жовто-коричневий самотній партнер знову йде до своїх друзів на землі.
Лечу між краплями дощу, з шаленою швидкістю розганяючи темних злодіїв від твоїх очей. Вони завжди добрі, через мудрість не здатні опуститися до суму інших людей.

Деколи тиша переповнює. Сповнює душу лише подихами: всередину і назовні. Повітря  відчувається, наче рідина, що проходить крізь ніс і горло, а згодом легені. Почуття спокою застигає, залишаючи для турбот незвіданий час і матерію. Тільки не зараз. Зараз має звучати музика.

Знову у місті спокою падає листя. Продовжує сповільнене життя у своїх рухах. Усмішки і слова сплітаються у єдину картину Алелеберде, що ніколи не буде порушена.
Маленькі собачата впевнено ступають лапками по бруківці, намагаючись знайти щось нове. Немовлята на руках у мам мудро дивляться на різнобарвні вивіски крамниць.

Навіть швидкі шумні події не випадають з картини. Вони просто стають яскравим кольором серед пастельних тонів. Місто пливе у безкінечному потоці надій.
Прилітаю до твоєї усмішки і насолоджуюсь теплом. З подиху ангела беру прозору шовкову ряднину і вкриваю тебе.
Добраніч.

7.10.2007 (0:50)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Серпанок ніжності

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксанка Яблонська, http://sevama.uaforums.net, 08-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.92736911773682 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …