Дієві особи:
Чорт
Смерть
Хвора уява
Холодний камінь
Хвора уява сидить голою сракою на Холодному камені та мріє... Мовчить... Холодний камінь також мовчить...
Входить чорт з черепом людоїда в бісівській руці... Череп вивертає очі та мляскає ненажерливими устами...
Чорт (звертаючися до черепа):
– Голово трухлява, п’явко беззуба, костей глодати вже не зможеш, а все ж ти ненажерлива та й душі грішні пережовуєш та всякую б’ядь гріховную з них висмоктуєш з любостю, яка мене, біса, в заздрість вганяє. Як мені тут зараз цямкати не перестанеш то розіб’ю тебе об Холодний камінь...
Людоїдова голова перестає цямкати та злякано гикає... Швидко змовкає... Лише грішна душа тихо шкварчить в беззубій щелепі...
Смерть, яка за останньою модою має тіло топ-моделі з сіліконовими персами, хватає чорта за хвіст.
Смерть:
– Бісе пекельний, кінчик твойого хвоста ссати буду з насолодою, з якою корова язиком загортає кущ трави – солоний, бо обісцяний...
...покищо набридло мені писання срамословне, бо й пора пізна... Отже – спати лягаю та мабуть ще більші дурниці та нісенитниці мені насняться.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design