Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6553, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.201.96.213')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

Я була у нього першою жінкою

© Tamara Shevchenko, 06-10-2007
Епіграф:
- Що людині потрібно для щастя?
- Мати велике терпіння, або навчитися вчасно промовчати, щоб запобігнути......

Навіть не віриться, він такий гарний, міцний, мужній! Хоч і не зовсім молодий, але у своєму житті у нього не було жодної жінки. Мій чоловік відразу зрозумів, що я думаю про нього, але нічого вдіяти не міг, не міг звикнути до моїх прихотей. З того часу, як ми одружилися, це вже був третій....
А я закохалася цього разу, як дівчисько! Звичайно, мені прийшлося багато старатися, щоб володіти ним. І ось ми разом!
Від одного його виду у мене починало сильніше колотитися серце, мої очі горіли і я бігла до нього.
Він був вірним та терплячим, прощав мені усі мої помилки, був слухняним, держав у секреті таємниці та телефонні розмови. Йому можна було довіряти усе! Як же мені він подобався...
Побачивши його вперше, я вирішила, що він буде моїм. Так і вийшло.
Я його дуже любила, нікому не довіряла, навіть, трішечки ревнувала. Та як його не любити, такого охайного, елегантного, гарного. З ним я була на сьомому небі від щастя. Ні з одним чоловіком до цього часу я не відчувала того, що змогла відчути з ним. Мене збуджувала його покірність, запах, те, що він заводився лише від одного мого дотику. Я знала його слабкі місця. А він завжди розумів, чого я хочу: для цього не потрібні слова, достатньо тільки ласкаво доторкнутися до нього рукою або, навіть кінчиком пальців ніг... і ми летіли!!!
Його міцний «ричажок», з мило округленою голівкою, такий могутній та неповторний так і чекав свого часу, щоб діяти... Інколи я ніжно торкалася його, гладила своєю долонею, обіймала пальчиками... Він завжди чекав, коли я візьмуся за «це», починав, навіть стогнати від насолоди та знав, коли треба прибавити чи уповільнити свою швидкість. Від цих рухів у мене всередині щось творилося: завмирало, переверталося, то піднімалося вверх, то опускалося... І летіло, летіло не знати куди.
Він любив мої ноги, тільки у контакті зі мною він почував себе впевненим. З ним було так добре. Це задоволення тяжко описати, його треба тільки відчути.
Він не міг говорити компліментів, та я їх від нього і не чекала, бо почувала якусь провину перед ним. Так, я частенько була винною. Він старався огородити мене від усіх неприємностей та помилок, адже знав, що у мене є чоловік та діти. А я зовсім не соромилася його, тому що він ніколи не згадував про мої помилки. Із ним було дуже легко.
Ви запитаєте: «А як же чоловік?» Із чоловіком усе було інакше. Інші почуття, обов'язки, можливості. Вони були доповненням один одному, а мені було достатньо цього, бо обидва були мені потрібними, так, як і я їм.
Коли я наближалася до нього, мій чоловік дивився на нас очима, повними тривоги і печалі, неначе бачив мене востаннє, але коли я поверталася, то він світився від щастя.
Деякі обов’язки, які раніше виконував чоловік, тепер перелягли на другі плечі, так було вигідно усім. Одного разу, я повернулася додому пізніше звичайного, і чоловік зрозумів усе...
Так, я втратила свого терплячого і вірного друга. Але сама зовсім не постраждала. Тільки тепер приходиться страждати моєму чоловікові. Після аварії мій «Москвич» вже зовсім ні на що не здатний, так що треба купувати новий.
Тепер я буду сидіти вдома, готувати пиріжки та млинці, а чоловікові прийдеться возити дітей на бальні танці, тещу - на базар, та вислуховувати її буркотіння, зустрічати мене з роботи, їздити до магазину.
Потім він і сам захоче віддати жінку у «чужі руки»!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Міша, 01-03-2009

Оригінальне мислення. Ерудований підхід до написання.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Елін, 14-06-2008

вашій героїні не вистачає...

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© e.coli, 10-01-2008

На паршиве дерево усі кози скачуть...

© , 09-01-2008

Мило.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 08-01-2008

Супер!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Танюха, 07-01-2008

Давно так не веселився!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Іван Хрущ, 01-11-2007

Чорті-що!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Хтось., 25-10-2007

Ох, ці жінки!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Погрібний Іван, 25-10-2007

Сам такий!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Великий Грішник, 24-10-2007

А я думала......

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Марічка, 24-10-2007

Ну то й що?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Петро Кандиба, 14-10-2007

Провокативно :) Рекомендую !

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксанка Яблонська, http://sevama.uaforums.net, 07-10-2007

Чекаю на оригінальні твори....

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Галина Михайловська, 07-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.4468858242035 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …