Зустрінулися зовсім випадково. Були знайомі – колись... Майже у минулому житті...
Життя як і пляшка пива – чим довше п’єш тим стають пустішими. Нетерпелива молодість зубами пожади зриває капсель і починає невгамовно висмоктувати пінку і п’янку рідину з присмаком гіркоти. Спочатку цієї гіркоти не відчувається, але вже десь біля половини – пляшки чи життя – починає вона настирливо дразнити язик і піднебіння...
Її язик почув аж на свойому піднебінні...
Ще в ліцеї, в першому класі навіть, хлопці на перервах гуртом збиралися в бібліотеці, щоб зі справжньою наснагою вивчати “Мистецтво кохання”, яке у відрізках друкував один з молодіжних щотижневих журналів. Саме там читав про різні способи цілування, м.ін. і “з язичком”. От і був тоді чоловік молодий та дурний, а як дурний то і щасливий, з головою спухлою від мрій...
Мрія це стан, коли розум спить і бере гору сподівання – дай Боже, щоб було здійсненне. Якщо ні, то пробудження асоціюється зі страшним похміллям...
Так – життя як пляшка пива.
“Piiiwo jasne!”* – таке захвалювання свого товару принагідними продавцями можна почути в вагонах поїздів, що збиралися відходити з вокзалів великих міст. Так є від багатьох років – мабуть знаходилися люди, які хочуть літом цим пивом схолодитися, взимку зігрітися. Але навіщо пити пиво весною і осінню, коли у вагоні не гаряче й не холодно? Може щоб “полікувати” похмілля після задушевної бесіди з давно не баченими родичами чи друзями, у яких були в гостині, а може просто щоб чимось зайняти руки і рот?
Кожна людина від немовлячих місяців все, що може, бере в руки й тягне до рота – починає від материного соска, щоб почерез стадію пляшки молока, соку й лімонаду неодмінно перейти до стадії пляшки пива!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design