Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6340, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.119.132.223')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Captain Black або я курю Malrboro

© Dolka, 21-09-2007

Тонка цівочка диму здіймається догори та торкається стелі. Таке собі граціозне, самовпевнене стерво. Розкидує запах своїх ванільних парфумів, від яких мої ніздрі судомно здригаються.

Хтось танцює стриптиз. Оголює душу. Чорняве волосся, великі карі очі, гарне тіло та й рухається вона так, що абсолютно гетеросексуальну дівчину здатна довести до божевілля.

Димне повітря мокріє від шумно-захмелілого дихання ….

Те стерво кидає мені в обличчя свій ванільний подих. Подих від якого стає млосно.

Мене завжди нудило від глямуру. Глямурні нігті з черепами і великий ніс. Журнал на столі. Стерво з великим носом тиче глямурними черепочками (себто нігтиками) у журнал на чиюсь пику і шось розповідає. Нова історійка для нєсвєдущіх.

Стерво з великим носом надто багато знає. Єйо пара убіть….. ))
Великий ніс не любить папси. Я теж не люблю папси.
Люблю великі носи. І карі очі. Та вибач кралечко, не люблю гламуру.

Між нами, як тире між словами (бо якби його не було, то ми б певно були абсолютно беззмістовними реченнями) - сидить ще один противник попси. Великий ніс, карі очі, худий як трясця, і розумний як холера, і надто красивий, щоб лишатись поруч з ним абсолютно непорушною.

Смішно бути третім. Чи третьою. У сексі, чи у коханні, чи у черзі до туалету.

Серед ванільних пахощів намагаюсь допетрати, хто ж з нас трьох Третій у цій виставі, розрахованій на двох учасників. Хтось мусить зайняти місце глядача, чи критика, чи просто піти, бо театр люБЛЯТЬ не всі.

Стриптиз закінчився. В залі почулися зітхання. А я так і не встигла розгледіти твою душу мала, доки слухала проповіді глямурного носа.

Набридло. Набридло слухати ці філософські роздуми. Хоч я зазвичай і спрагла до знань особа, але мені набридло. Коричневий «бамбук» під назвою Кептен Блек зводить нанівець усі запахи довкола. Зводить мене нанівець. Ох кралечко, ліпше ти дійсно курила бамбук…..

Усе. До біса гарні манери і вміння підтримувати розмову за столом, і вигляд а-ля «ох-як-мені-цікаво» .

Я дістаю свої Мальборо. Зі спокійною пикою, зграбнісінько і наглувато вивалююсь з речення.

Тире, розуміючи свою беззмістовність дивиться на мене очима дитини в котрої забрали цукерку. Звісно, бо на початку речення йому стояти геть не личить.

Втім, з речення можна було б  зробити просто таку собі репліку із тире на початку. Але…. АЛЕ дивлячись на ту другу половину речення котре лишилось коло нього, (овва не тільки я це розумію виявляється!) тире все ж таки пересідає на інший бік.

Лишись він попереду – то була б не репліка, а один ВЕЛИКИЙ МАТЮК.

Я знизую плечима і нарешті підпалюю цигарку.

Ванільна мішура відходить десь на другий план.

Чую, як великий ніс починає виховувати свою власність. Власність, себто він, себто тире винувато визирає з-за її плечей та дивиться на мене – тепер у нього погляд побитого собаки. Чутно його зітхання. І він, під її писклявий музичний супровід залишає сцену. Всі ці маневри він робить дивлячись на мене.

«O Captain, my Captain»… смішний ти їй бо'. Збирався у далеку путь….а сам навіть плавати не вмієш. Забув, що на кораблі кругів з качечками не видають?!

І це не галера - там невільників немає і прибічників почуттєвого садо-мазо теж.

Свобода полягає не в тому, щоб шепотом послати … когось, хто тебе дістав. Свобода полягає у тому, щоб мати силу зробити те, що тобі хочеться саме зараз, зробити це так, щоб всі кому це не до вподоби самі послались куди подалі.

Гламурні черепки картінно випливають надвір. Позаду неї, з очима майже на потилиці больбається її поплавок.

Вітер вам у ….

Моя любов розбила носа…….як дерлась на палубу твого корабля.

Закурити, чи що?......

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Чудово

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Katerunka, 23-10-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олександр Кусков, 22-09-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81155896186829 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …