Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6295, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.140.198.173')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Інтерактивний Звіт

Інтерактивний звіт!!!!!!!!!!!!! (ver 2.447)

© Петрик П*яточкін, 17-09-2007
А я то думав. До нету на другий день не добрався і фсьо, хтось вже напише про ГАКовську вилазку у Ляльку на презентейшен. Хіба на форумі полеміку розвели... Але ви знаєте в мене ГАК і форум ГАКовський якось не в'яжуться. Рецензії, ось де полеміка проходить... а форумом нашим я користуватись так і не навчився (хоча я вмію ними юзати, ви не думайте). Так от, хто мені скаже, шо сталось? Пра-авильно. Вийшов довгоочікуваний Альманах наш. digital Романтизм 2.0

А в мене все почалось з вокзалу в Тернополі, покупки білетів на плацкарт по студенському мені і моїм ще п'ятьом друзям... ні чотирьом... п'ятого я не знав.
На відміну від першої презентації я вже зі Львовом знався вже трохи краще. З вокзалу в центр, на ринкову площу (подивитись на отих дивовижних розмальованих левів), потім в тепле і затишне кафе кави попити, а ще потім стрельнуло в таку погодку на Високий збігати (там не те що парасолю здувало, а голову ледь не відірвало). Далі ми опинились біля сцени на площі з Шевченком і дивною скульптурою. Сиджу я з другом. Чекаєм. Ще годину десь до презентації. І от бачу знайома фігурка - підбігаю - точно Зіпа. Я йому кажу "Я - П'яточкін". Він так зацінив мою майже двометрову фігуру, типу "ого, як з садіку виріс!". Щось там перемовились кількома словами і Зіпа з другим рюкзаком книжок з форуму, власне, побрів десь далі. Потім вже здибались з ним на презентації.

Цього разу Альманах презентували гордо, вже з якоюсь програмою. Авторів просто мало виступило трохи... зате читали по кілька творів. Мій друг, який Львова не знає зовсім, таскався за мною з благаннями "тільки не покидай мене, я заблуджусь", теж попав на презентацію. Йому сподобався виступ Анни Хромової, мене ж приперло послухати "Читати Конгфуція" в виконанні Коки. Ну і Андрія Мудрого послухати було вельми цікаво.

Купив собі Альманах і гонив туди-сюду по Ляльці - автографи випрошував. Особливо приємно було отримати їх від Юлі Петрусенко-Левківської, Зіпи, Коки... і, взагалі, твір приємніше читати, коли бачиш автограф автора біля назви.

Після презентації знов додало натхнення. Шкода, що в неті я рідко зараз сиджу... Нічого, скоро щось напишу.

Ось і все. Ждьомс версії 3.0, нових авторів, творів, рецензії, вражень, друзів і спілкування)

Пишіть сюди в рецензії свої відгуки і враження. Я ж кажу, форум ГАКу мені не так до вподоби, як сам ГАК)

Щиро ваш,
Петя П'яточкін

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

запала ганебна тиша бо

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Аня Хромова, 19-09-2007

Ги :)

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 18-09-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.99338817596436 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …