- Ці люди як одноразовий посуд, так що не хвилюйся, як будеш виглядати сьогодні. Завтра нікого з них ти не побачиш...
Кімната почала рухатись окремо від мене. Кілька чарок зробили свою справу. Десь там за вікном у осінньому холоді майоріли синьо-білі та помаранчеві кольори, а тут у відносному затишку коридорної системи гуртожитку на обличчях також можна було побачити цілу гаму кольорів, переважно червоного-фіолетових відтінків. Чиєсь день народження, чиїсь друзі і наше спільне бажання відзначити все це міцними напоями. Потім був танець з іменнинецею, на вигляд збитішої ніж я статури, з гарячим масним обличчям і колючим волоссям, якій я подарував кілька своїх пянких поцілунків.
Мені не вдалося завести з кимось доречну бесіду, до того ж мої палкі розмови про експлуатацію праці капіталістами і про теорію доданої вартості в той час мало кого цікавили, мабуть тому, що за столом сиділипереважно медики за освітою. Проте вони мали прекрасну нагоду поставити мені діагноз і визначити ступінь опяніння.
Ми безглуздо, але весело провели час, бігли до метро з прапором "Вибір-200...", їхали сміючись додому іна нас оглядались.
Але мені най більше запамяталася фраза сказана моїм другом в той вечір і тому я її поставив на початку.
Отака звичайна історія із звичайного життя.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design