Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6040, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.83.81.42')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Роздуми молодої та гарної

* * * ( присвячено Літньому Сонцю)

© Юліана Грай, 21-08-2007
Бувають просто сумні душі.

Ти сидиш на ліжку, трохи нахилившись вліво, згорбившись, звівши пальці ніг разом і огладаєш кімнату в якій ти живеш, майже 2*2. Перед тобою відкрита валіза, на яку ти звалила речі великою кіпою. Десь валяється фотоальбом, цей замам'ятовувач спогадів, відкритий на фотографії, де ти до біса гарна. Курчаве волосся, блакитна блузка, сріблястий браслет на правій руці. Думаєш: яка попса! Піднімаєш люстерко з підлоги, хоч розумієш, що ти вже не така, робиш щасливо-гірку гримасу, і хочеш взяти цигарку. Але ж ти не береш! Ну просто любиш себе мучити, ну не можеш без цієї трагедії! І завершують цю іделічну картину джинси в незрозумілій позі та якийсь зошит, ще зі школи, в який ти кладеш рвані невідомо звідки листи з твоїми віршами. Ну чого не зробиш все якось гарно, як було у тої попсової дівчини? Нема часу? Якось не доходять руки? Не бреши. Просто тобі ніби подобається така занедбаність.

Ось він твій новий коханець, після вашої першої ночі, важко лягає біля тебе, дивиться ніжно-замріяно-тупим поглядом і каже: " Я не знаю, що сказати. . ." Та ти не повернеш голови до нього, щоб не бачити ще раз цей вираз обличчя, не почути щось типу " це було (маленька пауза) неперевершено", або ще глади " я думаю, що я тебе люблю". Хоча саме для цього ти тримала його пристойний час і займалась коханням з ним зі всією можливою напускною ніжністю. Та ти тільки якось зло подивишся в стелю і скажеш : " Не треба нічого говорити! . . " І чого? Бо ти стерво? Все что вы хотели знать о букмекерской конторе пин ап уже опубликовано у нас на сайте. А хіба стерво буде потім лежати всю  ніч не закриваючи очей, чи поцілує вона перша його зранку, та чи образиться на нього за те, що він таки цього не сказав?

Потяг. Навіть не потяг. Електричка. Зупинка в якомусь містечку " типу село, в якому є залізниця". Дивишся на всіх цих маленьких брудних, як тобі здається, людей на маленькому брудному вокзалі, на своїх сусідів, на обгортку чогось, від чого в тебе ще й досі є присмак в роті, на валізу, яка, чомусь тобі здається, має впасти з верхньої полиці . . . і сама в себе викликаєш відразу до цього всього. Чого?

Бувають просто сумні душі, які живуть лише Літнім Сонцем.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

4ydovuy tvir

© Taras, 05-09-2007

Квартирне питання

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Люся Українка, 21-08-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.70379590988159 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …