Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6018, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.142.196.27')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

7/40

© Пані Дереза, 19-08-2007
Victoria Popova
Copyright 2007

«Жили-були собі Чорти і Відьми.

Чорти пили Червове Вино, а Відьми пили Бубнову Оковиту. Як звісно, оковита була набагато міцнішою від вина і тому Відьми п'яніли швидше від Чортів. Утім Відьми про те духом не відали, а Чорти їм у цьому не признавалися, а навпаки користалися з цього.

Коли Відьми були добре напідпитку, тоді  Чорти пудрили їм мізки своїми туманними балачками, напускали на них сивого диму і рівно о 7:40 по полудню, замовляли по місцевій радіостанції "Сім Сорок"  танець 7-40, щоб закрутити Відьом дзигою на одній нозі і тим ще більше збити їх з пантелику. А коли ті втрачали будь-який контроль над собою і усім довколишнім, тоді Чорти потішалися над ними, як уже самі того хотіли.

Вони тягали Відьом за чемері, штурхали їх по колу з рук в руки, свистіли їм у вуха, піднімали їхні спідниці у повітря і тоді завязували їх над Відьмовими головами. Відьми осліплені темнотою точилися, і падали додолу, як доміно - одна за одною, з вереском,  прокльонами та істеричним голосінням. Та Чорти не зважали на їхні верески ніякої  уваги і з третіми півнями, з веселим реготом здіймалися у повітря, опускали свої шаровари і… ср.ли на Відьом з високої гори, а потім прудко втікали з місця злочину.

Зранку коли Відьми приходили до тями, покриті сморідом і з побитими тілами, то дуже гірко плакали і кляли Чортів на чому світ стояв, жадаючи помсти. Чорти ж, у свою чергу, відмовлялися від скоєного і брехали Відьмам, що ті себе не памятаючи творили різні чудасії і гадили на одне одну. У Відьом не було ніяких доказів окрім відчуття, що після кожної зустрічі з чортячою компанією вони відчувалися так, ніби над ними познущалися і залишили лежати у багні до самого ранку. Розгнівані, принижені, ще з більшим запалом і жагою помсти над чортячим родом планували вони наступну забаву, витрачаючи непомірні кошти на вдосконалення своїх чар, щоб відігратися за свою попередню поразку. Але незважаючи на будь-які запобіжності зроблені Відьмами зазделегідь, їхні плани рушилися знову і знову, а натомість повторювалася одна і та сама картина: Чорти пудрили Відьмам мізки, крутили їх дзигою, пожирали відьмові запаси і реготалися над їхньою дурістю.

Та от якось одного разу, під час розгару нової забави, одна із Відьом ненароком опрокинула свою чарку і натомість за неуважністю ковтнула Червового Вина, яке було одного кольору з її Вишневою Оковитою. Коли вона не відчула знайомого дурману у своїй голові, то оглянулася довкола себе і помітила затуманені очі своїх сестриць і тверезе очікування у чортячих очах. Запідозрила вона оману і защеміла її хронічна виразка шлунку, роз'ятрена приступом злості, і відригнулася їй нестравлена образа жабуринною жовчею, спираючи їй дух у грудях згадкою про нестерпний сморід ранкового перегару з примішком присмаку гірко-солоних сліз.

Розсердилася тоді вона дуже, підскочила зі свого місця і вскочила у бійку з Чортами. Билася вона з ними билася, лаялася вона з ними лаялася, і кусалася, і за чуб тягнула, і просила, і заклинала, але бачить, що сили нерівні, а її сестриці оскаженіло крутяться дзигою у замкнутому Чортами колі, здійнялася вона над шаленним гуртом у задурманене повітря, розверглася громовицею і промовила заклинання перед Усесвітом вивести чортячу породу на Чисту Воду.

І вирішила вона податися у саме логово чортячого царства і докопатися до таємниці пана Зеленого Змія.

Далі буде...


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

***

© Михайло Гафія Трайста, 12-09-2010

Фекальні образи - небезпечна річ

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 20-08-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.55502915382385 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …