Десь поруч літає ангел-охоронець....
Я відчуваю вітер. То він своїми крилами освіжає це важке літнє повітря. Хоча хто сказав що він? Можливо вона?? чи воно? Чи вони??
Я ніколи не задавався пиатнням, якої статі мій ангел-охоронець.. Який вираз його обличчя, який колір шкіри, зріст, вага... Чи це мало колись для мене значення? Важко сказати, тому що ніколи не прилізали в голову думки на кшталт цієї.
І я мовчу.. Мовчу з думками про світлий образ, білосніжні крила.. Але чому білі?? Я хочу щоб у мого ангела-охоронця були зелені крила. ось хочу цього і все. Я дійсно в порівнянні з ним(НЕЮ???) мала дитинка, то що ж заважає мені хотіти пофарбувати у своїй уяві його крила в зелений колір. Колір трави... Колір листя.. Колір сусідньої багатоповерхівки.. ось там і ховається він. закрившись крилами.. В траві, в листях дерев, в девятиповерхівці, в покривалі, яким застелене моє ліжко, в наклейці від банана, що нахабно здерта з цього недостиглого і привезеного на продаж продукту, і наліплена на корпус мого системника... Ба, навіть в частинці моїх трусів, на яких є зелений колір.. І там він є..
Взагалі у всьому зеленому тепер я можу побачити його(ЇЇ?? ЇХ??))...
А що для мене значить цей ангел?? Чому я обрав зелений колір для його прекрасних крил?
Відповідь проста, вона буквально розломує двері, аби вийти з підсвідомості. зелений - один із улюблених кольорів, і хто сказав що ангел-охоронець не може мати зелених крил?? Врешті решт це ж МІЙ ангел. Персональний, так би мовити.
Чорно-білі кеди "за 15 гривень на Калинці", біла майка із змінними надписами, а то і просто без них... Джинсові штани із нашивками, зашивками і дірками... волосся... хм... колір волосся він(вона) підбере самостійно.. Дозволю ж і йому щось обрати... Але зелені крила стовідсотково... Ось так виглядає мій ангел...
А ще я забув додати. що він усміхається і сумує разом зі мною. Мій настрій - це його настрій.. Мої думки - його думки..
Моє життя - його(її???!!!) життя...
Я панк - і він(вона??!!) також панк.
Ось такий портрет мого ангела-охоронця.. І я ні за що не хочу собі іншого. тому що цей анггел ніколи не каже що і як мені робити, а тільки допомагає в будь-якому випадку і витягує з будь-якої халепи.
І ось він разом зі мною буде відповідати на телефонний дзвінок.....
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design