Був звичайний літній день...Звичайні дівчата сиділи на звичайних ослонах,а не менш звичайні хлопчики сиділи на більш брудних ослонах,тільки навпроти.Я так і не зрозуміла чого вони намагались досягти розгледжуючи усі частини тіла один одного і при цьому пристрасно покусуючи свої губи...Все одно річ йдеться не про них,бо я не хочу витрачати свій час на опис звичайних ідіоток,які хочуть спокусити кого завгодно і як завгодно.Річ йдеться про одного хлопця.Він був ідеалом усіх цих размальованих дівиць.Коли "Містер-мрія" проходив повз них-вони починали закатувати очі і робити вигляд,що вони заблукали/зламалася застежка на спідниці/щось потрапило в око...От тільки хлопець не звертав ні на цих дівчат,ні на їх пусті,позбавленні інтелекту,погляди;ні на ці банальні прийоми жодної уваги.Цей "дивак" самотньо сидів у кущах,відштовхуючи всіх і кожного,хто намагався якимсь чином його розворушити.Хлопець не звик...Не звик повинуватися правилам та розпорядкам,і також не звик бути об`єктом нагляду та уваги.
Тоді він сидів на скамійці під деревом,і,подібно Пушкіну,писав.Що він писав,як він писав-не знав ніхто...Крім неї...Просто вона сиділа на підвіконні,над цим деревом і писала розповіді (про нього у тому числі).Ви вважаєте,що вони так і познайомились?Ні.Вони були дужі схожі тим,що всіх відштовхували,включаючи один одного. У них було купа спільного:обидва ненавиділи гламур і пафос,дешеві та безглузді понти,та вони обидва записували усілякі дурниці у блокнот,шукаючи натхнення біля одного й того ж самого дерева.От тільки Він її не помічав.Йому було лінь підняти голову вгору,а судячи з її зовнішнього вигляду,хлопець вважав її звичайною,не вартою уваги,дівчиною.А їй…Їй подобались лише його скейтера та вірші.Вірші не про любов,щастя,смерть і т.д…А вірші про те,як йому набридла банальність,про те,як він сам,того не помічая,стає банальним.З кожним таким рядком він розумів,що потрібно зробити ЩОСЬ,щоб догодити самому собі.ЩОСЬ оригінальне,дурне,не схоже на інших…
Врешті-решт він зламався і плюнув.Йому набридло попросту марнувати час,просиджуючи під деревом з ручкою та блокнотом…в самоті.Він не змінив своїх переконаннь та поглядів…Він залишався самим собою.Всередині.Тільки при цьому став як всі
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design