Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95753

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5462, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.135.209.249')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Соціальна драма

ВІДШУКУЙСЯ САМ, БО ВЖЕ НЕ МАЮ СИЛИ!!!

© Світлана Полінкевич, 03-07-2007
    


      Тебе НЕМА.  Добре!  Ну, то що далі,  залишусь половинчастим інвалідом?
А 0,5 мене так і не стануть цілою 1-ю. Ох, з розпачу хоч з 2-го поверху вниз головою. Як же так?  Чому це я маю бути напівлюдиною?   І як  проходить той клятий поділ?  Аби ж хтось просвітив: чи вздовж чи, може, впоперек...  То я хоч би знала, що шукати, чого ж мені  не вистачає, щоб врешті, як кожен  добропорядний громадянин, оповноцінитись.     Як то дізнатись, що всі так відчайдушно  до  себе докроюють ( так ніби вони штани з одним галянищем )?
     А зрештою все по – чоловічому логічно: якщо в однієї людини бракує ніг, а в іншої рук, то разом їм було би комфортніше, аніж поодинці. Або коли в когось бракує мізків... Гаразд, гаразд презюмуємо ніби  такої патології  в природі не існує, аби нікого не образити...
     Стривайте хвильку...  Тут якийсь висококваліфікований діяч в даній галузі  підказує, що то має  бути серце, а точніше ще один рівноцінний його шматок.  Цікаво... А що коли не тих параметрів кусень попадеться?  Здати в комісійний відділ чи що?  А!!! То, напевно, тоді говорять, що не зрослося ( навіть  пісенька,  надзвичайно інтелектуального жанру, про це явище написана.)  Але це не наразі... Зрештою, картина  трохи прояснилась. Залишилось тільки ретельно виміряти габарити свого серденька, чи  вірніше наявну половину, та відшукати ідентичну, а потім все те високодуховне утворення пильно заштопати нитками міцними, та  ще й проштампувати не завадило б, так, про всяк випадок, щоб уже наверняка.  А  далі заварганим, значить, сімейну кашу!!!  Та масла туди добре кіло  вкинемо, а як масло скоро закінчиться, то й маргарин згодиться (на вигляд те саме, тож сусіди не здогадаються )!
       Ой лишенько, що ж воно таке коїться, людоньки, та  це ж не розпродаж, а типу на все, тобто на залишок життя  ( а що як довгий виявиться ??? ). Так,  хоч приміряйте сходіть!  
А що, як розмір не Ваш? Перешиєте??? Жіночко, та хіба ж ви не бачите, що там явний брак?! То нічого, заштопаєте?  40 % знижка кажете...Так, справді, майже задарма...
       Просто фільм жахів якийсь, здається, всі навколо, мов ті зомбі, в пошуках сердечного доданку, щоб  в сумі отримати хоч який- небуть, головне, аби  зовні  „повноцінний” орган. Ну, я так не можу, треба ж і мені щось придбати...
       Та, врешті, чого це тільки я маю паритись з цього приводу?! Ти ж  такий самий інвалід недорозвинутий!!!   Ну, де ж ти, мій Єдиний!? А що коли похибково не туди вже встиг приклеїтись? Ой, горечко! Яка ж ця наука Сімейного влаштування складна...
Так, не панікувати!  Що ж, коли не буде 46 в горошок, то згодиться і 48 в квіточку!

      А знаєте, була сьогодні в кардіолога. Не знаю, що й казати... Є,  виявляється, в мене цілих два передсердя, та ще й двоє шлуночків... То до чого ж той ще однин набір?!
      Ось так от буває! Виявляється не каліка я зовсім, як мене хотіли запевнити.  

                          Тоді, якщо вже й шукати, то тільки  ЗДОРОВОГО!!!



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

А де у штанів \"галянища\"?

© Лисий Микита, 03-07-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74252605438232 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …