ГАК для мене – не те, чим він є для Батьків його та Адміністрації. Цей Сайт для мене – можливість "підглянути" за людьми Творчими і чогось повчитися у них…
Мені цікаво тYт не тому, що так комусь хочеться, а тому, що люди залишають тYт частинку себе…
Мені подобається з´являтися поміж ВАМИ. Я сумую і сміюся з ВАМИ. Я кепкую з ВАС. Я дозволяю ВАМ мене зачіпати…
ВИ розумієте, про що я?…
НАМ потрібно навчитися сприймати дійсність з добрим гумором і різнопланово…
МИ намагаємося оволодіти Словом – і це Творчість.
МИ намагаємося віднайти точки дотику в можливому спілкуванні – і це Творчість.
МИ намагаємося привернути до себе увагу – і це Творчість…
НАМ потрібно десь мати можливість ВЧИТИСЯ – вчити-себе, робити помилки, виправляти їх, і йти далі. В незвідані далі…
Творчість ніколи не закінчується, змінюється лише НАШЕ ставлення до неї…
Чи розуміють ті, хто адмініструє ГАК, що якщо вони вкладають в Сайт частину себе, то ця частка вже належить не лише їм. МИ – Автори ГАКу – вклали в сукупності в цей Сайт зі свого боку не менше власних коштів, сподівань, емоцій і СЕБЕ…
Якщо ГАК раптом "вмре", не дай Бог, то НАМ під силу створити інший подібний Сайт… Тому потрібно НАМ вчитися, експериментувати, спілкуватися і не сваритися між собою. Бо МИ ніколи не знаємо напевне, яка насправді Людина – Автор. Який її дійсний потенціал…
Мені хотілося б сказати: я ♥люблю♥ ГАК!
Але поки я можу сказати лише: я люблю ♥Авторів цього Сайту!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design