Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5397, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.89.70.161')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

"Придумане майбутнє" або "Як мене не стало..."

© Мар'янка, 26-06-2007
Якщо інколи твоєї Душі ти не відчуваєш у надрах твого тіла,якщо здається,ніби все і всі покинули тебе.Коли ти бредеш вулицями свого великого,сірого,похмурого і злобного міста,то впади нище землі,поглянь високо вгору...Побачиш небо.Ти знай,що ця блакитна неозорість бачить місця,де варто ще побувати.Бачить зелені Карпати,чудовий дикий Захід,золоте колосся Сходу,життєдайне море Півдня та свіжий подих Півночі. Не поспішай стати машиною сучасності,збережи хоч іскру живого в своєму зашлакованому сьогоденням серці.Зумій полюбити,тоді зможеш бачити.В наш час мало людей вміє любити-а ти все-таки стань зрячим!
Інколи в мою душу поривами семи вітрів вриваються думки про те,як варто жити,і чи взагалі варто...Я тихо йду вулицею у свій 7-ми поверховий будинок,піднімаютя по сходах,рахую сходинки, і ніби востаннє ступаю на кам'яні плити.Здається ще 1-н крок і впаду у Вічність...Та ні.В'язка ключів застрягає у дверному замку,навіть власна квартира стомилася бачити мої сумні очі.Правда ж важко дивитись на виснажену думками людину,яка там прагне великого і вічного,а натомість:зарплата 400грн.,божевільні податки,3-и вазони на підвіконні,пустий холодильник і холодна вода з ржавих труб.І я вже не мрію про славу,вже не бачу себе жінкою-вамп.Мабуть давно згоріли мої крила.Втома притупом аритмії збиває з ніг.Я засинаю назавжди. Цианістий замість кави.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

розумію ...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© SunnyGirl, 25-07-2007

Занадто сумно, хоча....

© Оксана, 28-06-2007

і де ж пропала жінка-вамп?

© мар\'яна максим\'як, 27-06-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89724898338318 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …