Мій начищений до блиску зореліт м*яко приводнився на спокійну сапфірову поверхню ріки .
Планета Інгула переливалася яскравими барвами. Виднілися ошатні будиночки із різнокольоровими дахами, доріжки потoпали у зелені симпатичних дерев. Вуличками прогулювалися юні панночки у класичних строях. Вони весело щебетали і вихвалялися вбраннями. Яскраве Сонечко виглянуло з-за хмар і панночки засоромлено прикрилися парасольками.
Осінь видалася несподівано ранньою і погідною. Дерева дружно і гостинно припрошували скуштувати їхніх соковитих плодів. Квіти вигравали усіма барвами осені, а їхній аромат п*янив повітря !
Відчувався затишок і спокій. Я прагла залишитися тут назавжди.
День несподівано перейшов у ніч. Сапфірова поверхня води здригнулася і по ній поплив самотній кораблик Володарки планети - Галинки.
Зорі знічев*я видряпалися на поверхню Неба і засяяли яскраво і тріумфально !
Мій Зореліт засопів і я пригадала, що десь там далеко мене чекає мій Коханий...
Ця чарівна Казка завершилася так само несподівано, як і розпочалася...
Але, на відміну від інших Казок, я можу повертатися у неї ще і ще, ... i запрошую Вас до чарівної подорожі Казкою, яку Ви можете здійснити самостійно, відкривши завжди гостинні двері ... Оксанка Яблонська. Планета Інгула
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design