Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50950
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5288, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.237.65.102')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авантюрна проза

Докази апокаліпсису у 2013 році. :-( Початок нового світу не за горами :-)

© Олег МАРИЦАБО Серый, 17-06-2007
Кінець світу не за горами - невпинно повторюють учені. Найближчий з них загрожує нам 21 червня 2008 року. У цей день, по пророкуваннях деяких дослідників, може відбутися зіткнення нашої планети з 800-метровим астероїдом HZ51, відкритим торік  . Таке зіткнення може привести до подій, які 65 мільйонів років тому привели до вимирання динозаврів.

!!(зірки падали не один раз - ми говорили вам про це)!!

А тим часом, за прогнозами  астрономів, наприкінці  2011 р. очікується пік небувалої сонячної активності. Причому такий, що вона буде помітно позначатися на роботі електричних і навігаційних приладів на Землі, а також самопочутті людей. Небажано буде також валятися на сонечку - щоб разом із засмагою не одержати рак шкіри.

!!(кожного разу у всіх нечестивих і невірних нам і сонцю буде рак шкіри і смерть невірним)!!

Потім, запевняють учені, що розгарячився світило може взагалі вибухнути. Так затверджує експерт Європейського космічного агентства, голландський астрофізик Пірс ВАН ДЕР Меер. За його словами, температура сонячного ядра за останні 11 років збільшилася майже вдвічі. Катастрофа, уважає він, може вибухнути в 2013 році. Поки що ж готується рвонути сонце посилено розігріває нашу планету - і саме воно, а не парниковий ефект, винувато в глобальному потеплінні.

!!(сонце не лише зірветься)!!

Якщо ви і далі будете ігнорувати наше вчення, всім буде смерть. І навіть звичайна фізична смерть - все одно буде.

Лише ті, хто слухає нас, живуть абсолютно вічно

З повагою, Олег Сірий і Посвячені Майстри, Майя, Піднесені Вчителі (Ісус Сананда, Мельхиседек, Крайон, Сен Жермен та інші)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Туфта

© Witalik, 25-07-2007

Ну-ну...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Spacer, 18-06-2007

факти....

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Світлана Кедик, 18-06-2007

і знову маніпуляції, і знову узагальнення

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Олексій Тимошенко, 18-06-2007

Но не очко обычно губит, а к одинадцати туз (с)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© О.Гринишин, 17-06-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45530819892883 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …