Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51553
Рецензій: 96005

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 52491, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.166.87')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

якщо ви ігноруєте ГАК - то ГАК ігнорує вас

© koka cherkaskij, 05-11-2024
А я от і не розумію, чому автори так безалаберно ставляться до публікації власних творів на ГАКові.

Закинули свій геніальний твір на сайт - і досвіданья. Все.

Не відформатований як слід, не розбитий на якісь логічні фрагменти, не текст - а якась каша.

На думку такого автора, читач має бути просто безмежно вдячним, що йому дали можливість прочитати такий геніальний твір, і не повинен цей читач прискіпуватися до дрібних дрібничок, а навпаки - має лобизати ступні автора і у щасливій прострації благати його писати ще і ще. Неважливо, як і що. Геніальний автор не мусить опускатися до того, щоб форматувати свої тексти для зручності читання читачем. Навіщо? Якщо вже читач настільки недорозвинений, що не може розшифрувати і належним чином осмислити та оцінити верлібр на шість тисяч знаків, то це ж проблеми суто цього недорозвиненого, а не геніального автора.

Врешті, цей недорозвинений може скопіювати текст геніального твору, перенести його у Ворд - і там його відформатувати так, як йому хочеться, щоб він, текст, міг бути прочитаним.

А геніальному авторові не слід гаяти час на такі дрібниці, як форматування власних текстів перед публікацією. Геніальний автор повинен що?- він повинен творити нові геніальні тексти! Не повинен Авгій власними руками розчищати свої Авгієві конюшні, для цього можна найняти якого-небудь ледачого Геракла. Де ви таке бачили, щоб Авгій власноруч чистив конюшні? Це абсурд.

Так отож.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Нє, ну, тут можливо ще й технічне...

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
© козак Голота, 10-11-2024

Срач --- це життя, життя --- це срач (надіслати надшвидкою солов’їною поштою до найпохилішої корчми Гендель-Бурга)

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Оноре де Гей-Люссак, 07-11-2024
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.034644842147827 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати