Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51510
Рецензій: 95976

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 52452, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.183.10')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза когнітивна магія

Навички магії 4 частина

© Vasyl Shyrman, 14-10-2024
Читати частину 1 http://gak.com.ua/creatives/1/52449
Читати частину 2 http://gak.com.ua/creatives/1/52450
Читати частину 3 http://gak.com.ua/creatives/1/52451

10. Матриця та її правила
У цьому розділі ми будемо розглядати незвичне питання, яке може створювати хибне уявлення про проявлення всесвіту, тобто про матрицю та її правила, або як побудувати свій всесвіт. Попередньому розділі ми говорили про побудову персонального кодексу або своїх правил. Тепер же необхідно зрозуміти, як ці правила взаємодіють з всесвітом. Ми розглянемо, як відбувається робота енергетики або як працюють ті правила, закони чи настанови, які мають реалізуватися.
Перше, що треба зрозуміти – це що таке матриця. Я не буду повторювати основи, а лише згадаю про вже доступне відео "Матриця енергії" на Ютюб каналі Magic Explorer, де я детально пояснюю своє бачення матриці. У цьому відео є приклади зображень і деталі, як може виглядати матриця. Рекомендую подивитися це відео для детальнішого розуміння. Зараз ми сприйматимемо це як аксіому і розглянемо матрицю з погляду її структури. Матриця або всесвіт, як її ще називають, є певною енергетичною структурою та адаптованою, до максимальної реалізації або матеріалізації певної енергії.

Форми які створює людина
Форми, якщо ми розглянемо такі явища, як формотворення або мислетворення, що створює людина, можуть бути як живими, так і неживими. Я б навіть сказав, що їх можна поділити на проявлене і непроявлене. Проявлене – це те, що ми можемо бачити, відчувати або розуміти. Непроявлене – це те, що залишається у тіні, у темряві, що поки ще не проявилося. Власне, те, що ми обговорюємо стосовно Всесвіту або матриці, належить до цих форм. Вони починають "сяяти" і реалізуватися, поки ще не були проявлені. Тобто, те, що не проявлене, не означає, що цього не існує. Якщо ми допускаємо, що воно може існувати, то це починає існувати в непроявленому стані.
Коли ми створюємо певне законодавство для себе або сприймаємо певні закони, вони стають аксіомами або теоремами в нашій свідомості. Вони існують навіть тоді, коли ми їх не бачимо. Це не стосується поняття віри, оскільки віра і знання пов’язані між собою: віра починається як припущення і закінчується знанням. Якщо віра не перетворюється на знання, то вона залишається містикою або ілюзією. Любий віруючий процес має трансформуватися в знання. Це коли людина не просто приймає певні речі, але починає розуміти, за якими законами та аксіомами ці речі працюють. Певні правила, які будують наш світ, працюють на основі методів відображення. Наприклад, коли ми говоримо про енергетичне самозцілення, це відбувається на рівні проєкції, яку можна уявити як третє око. Це створює певну форму, яку наш мозок шифрує або уявляє. Інформацію, яку наш мозок сприймає, він може читати лише через цю проєкцію.

Вербальні форми
Ми починаємо вербалізувати або описувати явища, які ми бачимо, уявляємо чи візуалізуємо. Те, що ми уявили, представили, можна описати. Це спрацьовує завдяки нашій вербальності. У магії підкреслюється важливість використання вербальних формул або конструкцій, адже коли ми щось промовляємо, це уявлення, яке ми описали, перетворюється на ментальний сигнал. Цей сигнал перекодовує візію і вербальність у певний енергетичний імпульс, який створює мислеформу або думку.
Візія сама по собі є індивідуальною для кожної людини. Наприклад, коли я кажу "чайник", кожен уявляє свій власний чайник. Візуалізація і вербальність є індивідуальними, хоча є загальні слова, які викликають індивідуальні уявлення. Це можна зобразити як формулу: уява + вербальність = ментальна енергія. Вербальність також є індивідуальною, бо кожен вкладає свій сенс у слова. Тому вербалізація є каталізатором для індивідуальної візії, а разом вони формують ментальну енергію. Коли людина з розвиненими здібностями зчитує інформацію, вона сприймає ментальну енергію, яка потім розпаковується в іншому вигляді через слова.
Казуальна енергія не є словами. Це енергія, для якої підбираються слова. Інколи слова не повністю відображають те, що ми бачимо, оскільки ми описуємо інформацію в межах нашого розуміння і словникового запасу. Важливо не плутати слова з каузальною енергією. Тому індивідуальність вербальності і візії є ще одним доказом того, що ментальна енергія формує певні образи у просторі.

Енергія і матриця
Енергоелементи, як неонове світло, становлять собою скупчення енергії, яку ми не бачимо, оскільки вона ще не проявлена. Це світло має базовий первинний елемент, який починає проявлятися в просторі, який ми називаємо Всесвітом або матрицею. У цьому просторі закладені дані, які формують певну структуру чи схему. Мислеформа сама по собі є хаотичною і не має чіткої структури. Коли енергія мислеформи потрапляє у Всесвіт, вона організовується в певну структуру завдяки загальним правилам побудови. Ці правила створені кимось або чимось і існують різні теорії щодо їхнього походження. Одні теорії пропонують, що ці правила могли бути створені Абсолютом або іншим вищим початком. Інші теорії вказують на еволюційний момент, коли певні структури або механіки повторюються, що призводить до їхнього закріплення. Наприклад, коли ми ходимо по стежці, ми протоптуємо доріжку, яка з часом стає виразною. Так само у Всесвіті, коли ми повторюємо одні й ті ж дії, це створює певні шляхові відмітки. Всесвіт відображає ці дії і формує певний шлях.
Не потрібно змінювати саму матрицю чи переписувати її основи, оскільки вона вже досконала і має стійку структуру. Замість цього, ми можемо спробувати змінити те, що відображається у Всесвіті, але саму механіку буде важко змінити. Інші цивілізації та розумні істоти також беруть участь у формуванні цього світу. Всесвіт відображає наші мислеформи та у певному сенсі, він є універсальним, відображаючи все, що ми до нього посилаємо.

Створення законів і аксіом
Маги практикують скасовування непрацюючих мислеформ і уважно стежать за тим, що вони посилають, оскільки знають, що це має збутися рано чи пізно. Знання про те, як працюють мислеформи, дозволяє їм управляти своїми енергіями ефективніше. Коли ми розглядаємо поняття аксіом або теорій, ми можемо вирішити, чи працюють вони для нас. Спочатку ми приймаємо їх, як припущення, а потім перевіряємо їх на практиці. Якщо аксіома чи теорія підтверджується, вона стає частиною нашого знання. Коли ми формулюємо свій власний кодекс або закон, ми можемо не знати, чи він працює, поки не перевіримо це. В магії це може бути сумнівно, але сумніви часто є частиною пошуку істини. Однак, щоб зрозуміти, як закон стає аксіомою, потрібно спочатку припустити його існування. Це дозволяє йому стати частиною нашого особистого всесвіту, який ми створюємо.
Ми, як творці свого особистого всесвіту, можемо створювати закони, що діють у цьому всесвіті. Це нагадує релігійне уявлення про бога-творця, але в нашому випадку ми є «мікробогами», які творять у своїх особистих реальностях. Щоб перевірити ці закони, не потрібно сліпо вірити. Достатньо взяти припущення і перевірити його на практиці. Так працюють всі закони, які ми створюємо в нашому мікровсесвіті, чи то реальність, чи уявлення, чи проявленість. Ми є творцями, які формують ці закони і дають їм дозвіл на існування.

Віра, Знання і Дозвіл
Часом може бути складно зрозуміти, чому певні закони чи системи працюють лише іноді. Це може бути через відсутність розуміння механіки або сумніви в їхній дії. Людська віра — це елемент астралу і вона повинна перетворитися на знання. Віра є емоцією, яка формує наше сприйняття всесвіту. Наприклад, якщо ми створили певні правила і частина з них спрацювала, це може бути наслідком того, що ми надали їм дозвіл на існування через емоційний заряд віри. Цей дозвіл є критичним для реалізації наших задумів. Всесвіт, як аналогічний Санта-Клаус або Бог з сивою бородою, відображає лише те, що ми дозволяємо йому відображати. Щоб наші закони чи ідеї реалізувалися, необхідно забезпечити їхню підтримку принаймні з п'яти енергетичних центрів: ефірного, астрального, ментального, каузального і буддхіального.
Атмічний центр залишається поза нашою досяжністю, адже його будівництво пов'язане з глибинною взаємодією духа людини, про що ми вже згадували. Тому важливо сконцентруватися на забезпеченні підтримки цих п'яти основних центрів. Уявіть, що ви — законодавець, який створив нові закони. Але ці закони повинні бути підтверджені вашими особистими аспектами: буддхіалом, каузалом, менталом, астралом і ефіром. Я рекомендую починати з верхніх рівнів, тобто з ментального та вище, оскільки це забезпечує краще сприйняття та реалізацію ваших ідей.
Взаємодія Енергоцентрів і Ритуали
Щоб закон чи ідея почала діяти, необхідно, щоб всі енергетичні центри — від найнижчого до найвищого — були задіяні. Кожен енергетичний центр потребує певної кількості чистої енергії. Чим вищий енергетичний центр, тим більше енергії потрібно для його активації. Процес роботи з законами розпочинається з уявлення і проговорення. Після того, як ми сформулювали уявлення і знайшли слова, які посилають імпульс на каузальний рівень, це синхронізується з ментальним рівнем. Далі можна підкріпити це емоцією або навіть фізичними відчуттями, такими, як мурашки по шкірі.
Ритуали, які виконують маги, активують всі п'ять енергетичних центрів. Тіло, розум і емоції беруть участь у цьому процесі. Ритуали працюють знизу вверх і мають ефект на всі рівні. Тіло взаємодіє з предметами, які викликають певні емоції, що своєю чергою запускає ментальні імпульси. Ці імпульси перетворюються на вербалізацію, яка взаємодіє з Всесвітом. Коли ми створюємо новий закон, важливо, щоб усі енергетичні центри підтримували його одночасно, а не поетапно. Це дозволяє ефективно запускати всі процеси і забезпечувати реалізацію задуму. Відслідковуйте, як ваша уява і емоції одночасно запускають енергію. Наприклад, страхи запускають мислеформи миттєво, коли ви їх уявляєте, проговорюєте і відчуваєте. Якщо це працює для страхів, чому ж не використовувати цей принцип для інших цілей? Коли ви створюєте особистий закон, Всесвіт приймає його, але важливо чітко усвідомлювати, що те, що ви заклали і як ви це сформулювали, також буде реалізовано. Всесвіт відображає те, що ви в нього вкладаєте, тому потрібно уважно ставитися до формулювань і намірів.

Особистий Всесвіт і Декларації
Коли ми отримуємо неповні або спотворені результати наших бажань, це може бути наслідком попередніх імпульсів, які ми посилали. Наприклад, якщо ви боїтеся, що не матимете грошей і цей страх активно підтримується, то навіть коли ви бажаєте мати гроші, Всесвіт може повторювати ваш страх і давати відповідь, що посилює вашу тривогу. Очищення перед постановкою бажання або закону є важливим, оскільки воно допомагає уникнути впливу попередніх негативних імпульсів. Існують ритуали, які допомагають у цьому процесі. Важливо знати, що декларація скасовування (анулювання) також може бути потужним інструментом, подібно до декларації нового закону.
Особистий Всесвіт — це концепція, де ваша особиста енергія і наміри взаємодіють з великим Всесвітом. Послідовники певних філософських шкіл у давній Греції та інші магічні традиції розуміли цю концепцію і використовували її для розширення свого впливу. Ваш особистий Всесвіт може розширюватися залежно від ваших декларацій і намірів, подібно до резинового мішка, який розтягується, коли на нього впливають. Людина, яка не практикує магію, але має багато декларацій і потребує енергії для їх реалізації, може стати вампіром, оскільки її декларації забирають енергію від інших. Кожен закон або намір, який ви вводите у свій особистий Всесвіт, розширює його і потребує енергії. Якщо ви не вмієте підкріплювати ці закони своєю енергією, вони можуть бути менш ефективними. Архетипи Богів та егрегори також підкріплюють певні закони і моделі всесвітів, які прийняті, як частина їхньої спільноти. Наприклад, у скандинавській міфології боги Асгарда слідують певним законам, які прийняті всією спільнотою. Ці закони створюють паралельні всесвіти, які впливають на реальність, що демонструє, як колективна віра і декларації можуть формувати і впливати на всесвіт.

Синхронізація з Всесвітом і Магічна Спільнота
Коли маги слідують певним законам і одразу синхронізуються з цими законами, це створює паралельність у всесвіті. Я колись казав, що ми, як світлячки, покриваємо Землю і всі ми з'єднані невидимими нитками. Це є частина великої магічної спільноти, яка хоча і не завжди усвідомлює один одного, слідує спільним енергетичним законам. Ці енергетичні сітки є розшарованими, але при цьому існує максимальна синхронізація з Всесвітом. Коли ми керуємося законами природи і сприймаємо їх, як єдиний закон, ми стаємо частиною цього шару сітки, яка тримає Землю. Земля існує завдяки тому, що ми, як “світлячки”, з'єднані між собою.
Важливо зрозуміти, що немає суворих правил гри, але є певні закономірності, які дозволяють встановити власні правила у своєму всесвіті. Це допомагає не тільки стати сильним у своєму всесвіті, але й підтримувати загальну енергетику. Це не про матеріальні речі, такі як машини або гроші, а про енергетику, яку ми маємо розвивати і підтримувати. Основний висновок простий: закони, які потрібно знати, вже є всередині вас. Вони не заховані десь під дубом чи камінцем; розуміння цих законів є частиною вашого внутрішнього знання. Коли ми не слухаємо себе, це може бути випробуванням чи експериментом для Всесвіту. Якщо ви пробуєте різні підходи і один з них працює, то ви вчитеся на власному досвіді. Важливо не лише експериментувати, а й встановити контакт зі своїм духом, щоб знайти справжнє розуміння і синхронізацію з Всесвітом.
Контакт із Духом та Управління Страхами
Щоб встановити контакт зі своїм духом, нам потрібно зрозуміти одну важливу річ: існує транслятор, який обробляє інформацію. Цей транслятор перетворює наші імпульси в закодовану інформацію, яка потім перевіряється Всесвітом. Якщо є дозвіл на реалізацію, інформація втілюється в життя. Проблема виникає, коли ми непомітно вносимо в наші декларації страхи. Ці страхи теж реалізуються і ми отримуємо відображення цих страхів у нашій реальності. Наприклад, якщо ви боїтеся чогось і дозволяєте цьому страху контролювати вас, ви отримуєте підтвердження цього страху. Важливо розуміти, що питання не в тому, чи був у вас страх, а в тому, що ви з ним зробили. Якщо ви застрягли в страху і дозволяєте йому керувати вами, це може призвести до негативних наслідків. Натомість якщо ви розпізнаєте страх і усвідомлено вирішуєте його, не даючи йому енергії, ви звільняєте себе від його впливу. Страх не повинен отримувати енергію і "харчуватися" від вас.
Що важливіше, ніж питання про страхи, — це асоціація себе з духом чи тілом. Наш дух потребує підтримки, але це не означає, що потрібно ігнорувати тіло. Важливо підтримувати баланс між тілом і духом, асоціюючи себе переважно з духом. Експерименти над собою повинні починатися не з перевірки на слабкість, а з перевірки дієвості своїх дій. Якщо ваші декларації і дії синхронізуються з вашим духом і Всесвітом, вони почнуть працювати на вас. Це синхронізація особистого всесвіту з загальною енергетичною сіткою, що допомагає створити гармонію між егрегорами та особистими цілями.

Творчість, Егрегори та Взаємодія з Духом
Колективне безсвідоме не має творчого потенціалу — воно паразитує на людях. Коли людина свідома, вона може виходити з-під впливу егрегора або використовувати його. В такому випадку, егрегор зацікавлений у партнерстві і в тому, щоб використовувати людину. Проте егрегор враховує особистість, сприймаючи її як творця, індивідуальність, дух, який дійсно створює, а не спотворює. Коли ми чуємо внутрішні голоси, важливо зрозуміти, чи це наш розум говорить, чи наш дух. Це можна перевірити, навчаючись відрізняти ці голоси. Розум часто говорить про страхи, спогади, фантазії, які є частинами минулого досвіду. Ці голоси виконують свою функцію, допомагаючи нам обробляти інформацію і досвід.
Голос духу, з іншого боку, є чистішим і менше підлягає впливу страхів і спогадів. Дух отримує досвід і направляє нас до високих рівнів розуміння і самопізнання. Коли ми слухаємо дух, ми повинні розрізняти, чи це розум, чи дух говорить і використовувати розум як інструмент для допомоги духу. Практикуйте медитацію і звертайтеся до духу, коли відчуваєте страх. Запитайте свого духа, чи справді цей страх виправданий. Відповідь, яку ви отримаєте, буде від духу, а не від розуму. Розум часто "замовкає", коли ми звертаємося до нашої суті. Ставлячи питання своєму духу, ви отримаєте глибоке і точне розуміння ситуації.
Тіло є лише інструментом для духа, а не абсолютною цінністю. Розум часто турбується через те, що він помре і його існування буде завершене, що викликає страхи. Це розуміння може призводити до паніки або тривоги. Коли розум стикається зі страхами, такими як війна або мобілізація, він починає створювати негативні уявлення і сценарії. Це може відволікати і заважати функціонуванню духу. Дух, навпаки, не деструктивний і не обмежений цим тілесним досвідом. Розум часто фокусується на тілесних відчуттях, таких як біль чи дискомфорт, що може викликати відчуття деструктивності і відволікати від високих цілей. Це є сигналом від нашого "скафандра" про те, що щось не так, але питання в тому, як ми реагуємо на ці сигнали. Коли наша увага спрямована на духа, матеріалізація певних речей у матеріальному світі стає легшою. Життя стає більш збалансованим, коли ми слухаємо духа і виконуємо свою істинну волю або місію в цьому втіленні. Розум і дух повинні працювати синхронно, щоб досягти гармонії.
Дух з величезним досвідом не буде стверджувати, що наше життя закінчиться трагічно. Страхи і негативні уявлення часто виникають з розуму, який асоціює себе з подіями або ситуаціями, які він не розуміє. Тому важливо не натягувати чужі приклади на своє життя і не дозволяти розуму керувати нашими емоціями та діями.
Коли дух задумує отримати певний досвід, опір цьому лише ускладнює процес і продовжує біль. Натомість якщо ми дозволимо духу діяти, ми можемо полегшити свої страждання. Потрібно розслабитися і насолоджуватися життям, замість того щоб зосереджуватися на втраті або трагедії. Спокій і прийняття не означає покірність духу. Дух завжди шукає вихід зі складних ситуацій і має свіжі ідеї. Людина, яка помирає з голоду, може бути прикладом того, як важливо слідувати за духом, а не здаватися тілесним обмеженням. У власному досвіді, коли я і моя дружина переживали окупацію, спочатку ми змирилися з ситуацією. Але коли почали звертатися до духа за допомогою, почали отримувати їжу і ліки від людей. Цей досвід показав, що Всесвіт, як інструмент нашої індивідуальної творчості, реагує на наші декларації та наміри. Ми маємо право визначати своє життя і свої умови. Якщо ми декларуємо, що все буде добре, то так і буде.
Афірмації, вербальні декларації і позитивні твердження допомагають зміцнити наші наміри. Важливо продовжувати повторювати ці декларації, навіть коли розум намагається сумніватися або панікувати. Повторюючи позитивні твердження, ми можемо допомогти собі впоратися з труднощами і змінити своє життя на краще.

Технології NLP і Вплив Афірмацій
Технології нейролінгвістичного програмування (NLP) широко використовуються в MLM-компаніях. Наприклад, коли новий працівник приходить на мотиваційний семінар, лідер виходить на сцену і починає активно налаштовувати людей на успіх, декларуючи високі результати. Це стимулює працівників до досягнення поставлених цілей і саме завдяки такій настанові багато компаній досягають успіху. Коли ми постаємо перед труднощами, важливо не здаватися. Як показують приклади з “вояжерськими фірмами”, впевненість у власних силах і позитивний підхід допомагають змінювати ситуацію на краще. Якщо навіть розум говорить, що нічого не зміниться, потрібно зберігати оптимізм і продовжувати декларувати позитивні зміни. Згідно з дослідженнями, програми змін в нашій свідомості потребують приблизно 21 дня для закріплення. Якщо ви будете декларувати позитивні зміни протягом цього часу, ви побачите результати. Важливо не піддаватися розчаруванню, а продовжувати працювати над своїми цілями.
Не бійтеся застосовувати афірмації, навіть коли здається, що нічого не змінюється. Вірте у свої можливості і в те, що Всесвіт підтримує ваші прагнення. Це не соромно і не погано, якщо ви іноді впадаєте в страх чи розчарування. Головне — повернутися до позитивного мислення і продовжувати працювати над своїми цілями. З часом, за умови постійної роботи над собою, ви зможете досягти бажаних змін. Ваш Всесвіт і ваші афірмації мають бути синхронними і тоді ви зможете реалізувати свої цілі. Дух завжди знайде безліч шляхів для досягнення бажаного, навіть коли розум намагається сумніватися.

Остання Битва і Місія Життя
Ми всі пройдемо через момент, коли виконаємо те, для чого прийшли в цей світ. Як казав Кастанеда, смерть постійно слідкує за нами, але не підходить ближче, поки не настане наша "Остання битва". Ця остання битва є символічним пошуком і реалізацією нашої місії. Ми можемо бігати і шукати, але насправді знаємо, що нам потрібно. Остання битва буде непередбачуваною і вона не залежить від того, скільки у нас матеріальних благ. Ніщо не буде мати значення, коли прийде час.
Смерть і остання битва — це загадка для розуму, але дух знає більше, оскільки він шукає те, для чого втілився в це тіло. Це розуміння допомагає нам зосередитися на нашій місії і цілі в житті. Ми повинні встановити правила у нашому всесвіті таким чином, щоб вони відповідали нашій меті і місії. Життя не визначається матеріальними речами, такими як будинки чи фотоапарати. Ми прийшли без нічого і підемо без нічого. Наша справжня мета — забезпечити духовний шлях і отримати ресурси для його реалізації. Ніщо не може затримати нас, якщо ми зосереджені на своїй місії. Всупереч страхам і труднощам, дух завжди надасть нам необхідну підтримку.

11. Стародавня пам'ять душі
Ми починаємо дуже цікавий етап у вивченні магії, де будемо поглиблюватися в її суть. Перші 10 розділів були лише підготовкою до занурення у глибокі та цікаві теми, які розглянемо на цьому етапі. У цьому розділі ми обговоримо стародавню пам'ять душі: що це таке і чому саме душа має таку пам'ять. Для початку, я хочу пояснити своє розуміння терміну "душа". Багато хто говорить про неї, кожен має свою думку, але я відкидаю релігійні пояснення і пропоную своє. Душа — це біополе, або ж аура, енергетичний кокон, який оточує нас. Вона є інформаційною оболонкою, де зберігається вся пам'ять про наші попередні втілення та про теперішнє життя. По суті, душа — це своєрідна флешка або великий диск, на якому записується вся інформація: підсвідоме, свідоме і навіть надсвідоме. Вся інформація, яку ми отримуємо неусвідомлено та те, що ми бачимо або чуємо, але не помічаємо, зберігається у нашій душі. Це стосується навіть тих речей, які ми бачимо периферійним зором або відчуваємо на тонкоплановому рівні. Усе це записується на нашу "флешку" — наш біопольовий диск. Я підкреслюю це, щоб було зрозуміло: все, що ми відчуваємо або не усвідомлюємо повністю, записується в наше біополе.
Наш мозок, у цьому втіленні, є молодим і має доступ тільки до певної частини інформації. Деякі дані знаходяться на рівні підсвідомості і наш розум втрачає до них доступ. Мозок можна порівняти з операційною пам'яттю комп'ютера — він має обмежений доступ до інформації, яка є в нашій душі. Мозок обробляє інформацію, проте сама інформація зберігається в нашому біополі, яке ми називаємо душею. Це наповнення особистості людини.  Так само як і в інших живих істот, у кожного є своє біополе — у тварин, собак, котів тощо. Вся інформація зберігається там та ми будемо говорити про людину, зокрема тих людей, які мають схильність до магії, тобто тих, хто не рівно дихає до цього мистецтва.

Давня душа
Вся інформація зберігається в пам'яті душі. Як її дістати? Щоб це зрозуміти, спершу потрібно з’ясувати, хто такі давні душі. Давня душа — це не просто та, що багато разів втілювалась. Людина може втілюватися в різні епохи, простори і виміри. Проте, щоб накопичити цінну інформацію або знання, потрібно, щоб у цієї душі було більше зв’язків, ніж самих даних. Можна накопичувати багато даних, але якщо вони не пов’язані між собою і не формують метасхеми або зв'язки, то ці дані не мають великої цінності. Чому? Тому що з кожним новим втіленням, або новим "комп'ютером" (тілом), ми не можемо дістати ці дані. Доступ можливий лише до тих даних, які були пов’язані між собою. Якщо ми не зв'яжемо інформацію в поточному втіленні, то в наступному ми не зможемо її дістати. Причина цього в тому, що наше життя отримує певні події і ці події можуть синхронізуватися з даними, що зберігаються в нашій душі. При такій синхронізації ми можемо відчути, наче щось пригадали, але без розуміння. Якщо дані не пов’язані в певну схему, витягнути їх повністю неможливо. Коли в житті трапляються певні події, вони можуть зачепити метадані й активувати зв’язки в душі, витягуючи інші пов’язані метадані. Це дає нам розуміння того, звідки приходить це знання. Наприклад, якщо я хочу здійснити регресію й подивитися на минулі життя, це буде дуже складно, якщо в душі немає певної метасхеми. Якщо минулі життя були одноманітними, то витягти щось значуще майже неможливо. Це може викликати лише відчуття дежавю, але не більше.
Незалежно від того, як глибоко ви будете занурюватися в минулі втілення, без наявності пов’язаної інформації результат буде слабким. Якщо ваше минуле життя було таким же однобічним, як і теперішнє, ви не зможете отримати значущі дані. У випадку давніх душ ситуація інша. Я вкладаю в поняття "давні душі" не тільки ті, хто багато разів втілювався, але й тих, хто накопичував знання, вибудовуючи їх у певну метасхему, як причинно-наслідковий ланцюг.
Метасхема — це сукупність метаданих, які залишаються доступними незалежно від часу чи тіла, в яке душа втілюється. Часто мене запитують, звідки я знаю певні речі. Повірте, я не так багато читав порівняно з тими, хто присвятив своє життя науковим дослідженням, але значна частина знань, які я використовую, походить із моєї стародавньої пам'яті душі. Ці знання я здобув у минулих втіленнях через дослідження і продовжую формувати нові зв'язки в цьому житті. Духом задумано так, що ця пам'ять автоматично записується на структури аури чи біополя. Кожна інформація відкладається на певний прошарок біополя. Завдяки цьому, витягти інформацію можна, як у цьому втіленні, так і в наступному. Головне — досягти певного стану й розуміти, як закладена інформація. Інформація, подібна до "хронік Акаші", також є планетарною й записується в полях душі і доступ до цієї "бібліотеки" є в кожного з нас.  Практикуючи певні медитації, можна спробувати підключитися до себе і навчитися слухати себе. Для цього існують техніки та практики, які допоможуть людині без проблем витягувати потрібну інформацію. Це в основному, залежить від налаштування свідомості на процес отримання інформації.

Накопичення повʼязаних знань
Вся планетарна і космічна інформація вже знаходиться в нашій пам'яті. Витягнути її можна, досягнувши певного стану. Це залежить не від кількості втілень, а від того, скільки ми накопичили пов’язаних знань. Давня душа — це не просто душа, що багато разів втілювалася, а та, що володіє мудрістю.
Є діти, які народжуються з вродженою мудрістю і це не закладка батьків, які можуть бути далекими від езотерики. Таких людей називають геніями з дитинства. Це перша ознака давньої душі. Друга ознака — це те, що давні душі мають щільну інформацію, тобто їхня пам'ять настільки насичена знаннями, що потрібно лише розширити поля свідомості. Маги зазвичай мають ширші поля, тому що вони збуджують і активують цю інформацію, яка починає працювати, наповнюючись енергією. Коли біополе збільшується, воно може вміщати більше інформації. Це відбувається через розширення об'єму біополя і люди реагують на це по-різному: або їх відштовхує через різницю в заряді, або навпаки — вони притягуються до таких людей, хочуть бути поруч. Ті, хто максимально усвідомив себе як особистість, часто тікають з міст подалі від людей, щоб зберегти своє біополе незайманим. Це не через те, що вони досягли якогось просвітлення або вищого рівня, а тому, що вони відчувають дискомфорт від великої кількості людей. Їх біополе стає вразливим, коли інші люди "топчуться" по ньому своїми думками та енергіями, тому їм потрібна тиша і простір.
Це одна з ознак давньої душі — бути самодостатнім і не сумувати наодинці. Такі люди можуть занурюватися у власні метасхеми, генерувати нові ідеї та отримувати інсайти. Вони постійно пізнають себе, свої можливості й розширюють власну свідомість. Їх не цікавлять матеріальні цінності або соціальні розваги. Для таких людей матеріальний світ цікавий лише остільки, оскільки це необхідно для забезпечення їхніх досліджень і внутрішнього розвитку. Давні душі — це ті, хто не потребує великої кількості речей. Вони розуміють, що насправді потрібно небагато і з кожним новим "згадуванням" вони виявляють можливості, які допомагають досягати мети. Ці люди легко генерують ідеї, і їм не важко знаходити нові шляхи для розвитку.

Шукати можливості
Давні душі, як правило, шукають можливості працювати на себе, а не на когось іншого. Вони можуть короткочасно йти в найм лише для отримання певного досвіду, але швидко навчаються і легко опановують нові навички. Це люди, які можуть дивуватися власним знанням і досягненням, ніби все вже знають і роблять з легкістю. Мета та завдання таких людей змінюються з часом. Те, що цікавить звичайних соціальних громадян, вже не викликає у них захоплення. Для давніх душ мало що в житті може бути новим або здивувати. Єдине, що може викликати здивування — це нове внутрішнє відкриття, нове розуміння себе чи практична реалізація чогось нового. Це приносить задоволення і насолоду кожною хвилиною життя.
Метою для давньої душі стає не накопичення багатства або отримання вражень, а пізнання. Вони прагнуть дізнатися те, чого ще не знають, або те, що не досліджували в попередніх втіленнях. Їхні цілі та завдання все більше віддаляються від соціальних мемів, таких як реклама або маркетингові впливи, які вони легко розпізнають і ігнорують. Для таких людей типово відчувати певну втому від матеріальних цінностей і нав'язаних суспільством потреб. Вони шукають щось глибше і цікавіше для себе, витягаючи знання з власного досвіду та мудрості.

Душа повʼязана з Духом
Душа завжди пов'язана з духом. Дух — це наша особистість, яку ми часто називаємо Богом. Однак тут мова йде не про релігію, а про розуміння Бога як проєкції або персоніфікації нашого власного духу. Давні душі мають природну цікавість до знань, постійно прагнуть пізнання. Це як дитина, яка вперше бачить світ і подібно до цього, стародавні душі шукають нові знання, нові відкриття. Ми втілюємось, щоб знайти те, чого ще не знаємо. Все інше стає вторинним.
Коли душа втілюється, дух шукає найкращу «платформу» або умови для максимального розкриття своїх знань і потенціалу. Це схоже на пошук відповідного об'єму для наповнення: якщо у тебе є 3 літри знань, тобі потрібен відповідний контейнер — тіло, яке зможе це вмістити, а також трохи «запасу» для подальшого розвитку. Генетика батьків теж грає важливу роль, формуючи можливості вміщення. Дух не просто наповнює тіло рівно настільки, скільки має знань, а завжди залишає місце для розвитку. Коли відбувається зачаття і формується тіло, дух уже починає працювати з цим «контейнером». Проте повне втілення духу відбувається при народженні, з першим подихом новонародженого. До того моменту дух лише готує тіло, коректуючи його під свої потреби, навіть впливаючи на стать і фізичність. Цей процес — це як налаштування контейнера, щоб він ідеально підходив для духу, який втілюється.

Дизайн тіла і душі
Дизайн тіла і душі можна порівняти з дизайном у квартирі: важлива не лише краса, але й функціональність. У духовному аспекті це означає, що кожна частина тіла, кожен генетичний аспект виконує свою функцію, стає контейнером для інформації. Дух, коли втілюється в тіло, приносить із собою «заархівовану» душу. Ця душа, подібно до флешки чи диска з інформацією, ще не розгорнута повністю. Після народження, душа починає поступово «розгортати свої поля». Спочатку формується каркас сфер біополя, але вони порожні, подібно до порожніх стелажів. Перший стелаж заповнюється під час фізичного формування — це фізичний стелаж, який наповнюється протягом дев'яти місяців вагітності. Потім, протягом першого року життя, заповнюється ефірний стелаж і дитина починає пізнавати світ через відчуття. До п'яти-шести років заповнюється астральний стелаж, що відповідає за емоції. Далі, приблизно до статевого дозрівання, формується ментальне поле і цей період характеризується активним розвитком розумової діяльності. Після ментального розвитку починається заповнення каузального, або причинно-наслідкового поля. У підлітковому віці (приблизно з 13 до 17 років) у людини починає формуватись розуміння причин і наслідків. Хоча це ще не повністю усвідомлений процес, підлітки спостерігають і вчаться на базі закладеного менталу через вербальну комунікацію. Після 18 років у людини починає формуватися буддхіальне поле, яке відповідає за устої, формування принципів і розуміння взаємодії зі світом. Це поле є завершальним у процесі становлення світогляду. Далі, після 21 року, починається формування атмічного поля — духовного поля. Атмічне поле може формуватися до нескінченності, оскільки протягом усього життя ми накопичуємо досвід і формуємо свій дух.
До 21 року йде процес розкладування інформації: дух розподіляє її по «осередках», класифікуючи. Після цього починається накопичення нових знань. Коли гормональний фон у людини починає спадати (у віці приблизно від 40 до 45 років), людина починає синхронізувати отримані раніше дані з новими. Це пояснює, чому багато людей у цьому віці починають аналізувати своє життя — це відбувається через синхронізацію з накопиченою пам'яттю. У віці після 40 років людина починає активніше витягати з пам'яті синхронні дані й аналізувати свій життєвий досвід. Формування людини триває все життя: кожен рівень — ефірний, астральний, ментальний, каузальний, буддхіальний — постійно наповнюється новою інформацією. Мозок виконує функцію сортування: він розкладає інформацію по поличках, класифікуючи її за різними рівнями (ефірним, астральним тощо). Для того, щоб витягнути інформацію, достатньо мати «метасхему» — як ярлик на робочому столі, який дозволяє миттєво дістати потрібні дані. Якщо ж доступу до інформації немає, то для її витягування необхідна синхронізація одних даних з іншими. Висновок: якщо протягом усього життя ми постійно навчаємось і формуємо нові знання, це дозволяє нам ефективно використовувати накопичену інформацію в майбутньому.
Чим більше ми навчаємось, тим краще будуємо метасхеми, які систематизують знання. Важливо, щоб ці знання мали системний характер, адже систематизація — це запорука того, що ми закладаємо зв’язки, а не просто зберігаємо окремі фрагменти інформації. Ці зв'язки є основою для подальшого використання знань.

Що відбувається з душею після смерті
Що відбувається з душею після того, як вона залишає фізичне тіло? Вона поступово згортається. Це схоже на збирання стелажів інформації, які ми колись розкладали. Коли людина помирає, першим «згортається» її фізичне тіло. Протягом перших семи днів згортається ефірне тіло — душа залишається ефірною. Після цього, протягом 40 днів, згортається астральне тіло. Далі людина переходить до ментального рівня, який також згортається приблизно за рік. Після цього її більше не можна фізично відчути. Цей процес триває аж до атмічного рівня, де душа поєднується з духом. Дух — це носій душі і саме він утримує всі накопичені знання та досвід. Як казали древні пращури, дух, поєднуючись із тілом, народжує душу. Це означає, що душа не може реалізуватися без втілення в матеріальному тілі, яке, своєю чергою, створює стелажі для розкладання інформації. Коли душа повністю «згортається» і виходить за межі фізичного світу, вона аналізує те, що було накопичено, що вдалося досягти, а що — ні. Цей процес можна порівняти з рибалкою: ти можеш нічого не впіймати, можеш впіймати невелику рибку, а можеш витягнути величезну здобич. Те, що дух «впіймав» на землі через тіло, він і забирає з собою. Якщо нічого не здобув, доведеться повернутися, щоб спробувати знову і цього разу здобути щось краще.
Однак, головне — це аналіз та розуміння того, що було зроблено неправильно. Якщо ми живемо лише фізичними потребами, це вважається хибним шляхом, який не приносить істинного розвитку. Якщо ми нічого не навчимося, то залишимося без здобутків, як рибалка без риби. Це алегорія, що показує важливість навчання. Нам потрібно у кожному втіленні навчатися, особливо системним знанням. Магія є одним з аспектів, які допомагають людині швидше зрозуміти себе і набрати потрібний досвід. Основна мета нашого втілення — це набрати і систематизувати досвід.

12. Гороскоп, нумерологія та інші визначники
Гороскопи і нумерологія часто сприймаються, як основні інструменти для розуміння своєї долі. Однак насправді ці визначники служать більше для саморозуміння та визначення напрямку. Вони не є чіткими інструкціями, що визначають, як саме діяти. Нерідко люди вважають, що гороскопи і нумерологія є ключовими для входження в магію або для розвитку в цій сфері. Однак це лише частина загальної картини. Це допоміжні інструменти, які можуть дати загальне уявлення, але не є вирішальними.
Важливо розуміти, що гороскопи і нумерологія – це лише сценарії, які можуть описувати можливий розвиток подій, але не є єдиними можливими шляхами. Вхід у магію з цими сценаріями як єдиними істинами є помилковим підходом. Віра у гороскопи або нумерологію формує у свідомості певні шаблони і орієнтири. Якщо людина не вірить в ці інструменти, вони не мають для неї значення. Але якщо є віра, ці інструменти стають важливими орієнтирами, які можуть впливати на сприйняття і прийняття рішень.
Згадайте, що ми обговорювали раніше: орієнтири можуть бути різними і включати будь-які визначники, від гороскопів до карт Таро або Рун. Важливо, що саме ви визначаєте, як важливе для себе. Це може бути будь-яка з цих систем, але те, що ви виберете для себе, стане основою вашого розуміння. Отже, якщо ви вважаєте гороскопи або нумерологію важливими, ваш розум почне шукати співпадіння і підтвердження цих систем. Віра в ці інструменти визначає, наскільки значущими вони стануть у вашому житті.

Сприйняття Інструментів
Коли ми говоримо про гороскопи, нумерологію та інші подібні інструменти, важливо зрозуміти, що вони часто сприймаються, як інструменти для передбачення майбутнього. Однак, це всього лише один з можливих сценаріїв, а не чіткий план дій. Якщо людина вирішує не вірити в гороскопи чи нумерологію, то ці інструменти не впливають на неї. Віра чи невіра в ці інструменти формує певний фільтр, через який ми сприймаємо навколишній світ. Тобто, коли ви визначаєте, що певний фільтр для вас важливий, ви починаєте бачити світ через цей фільтр. На разі людина не вірить в гороскопи чи нумерологію, це може закрити для неї двері до магії. Водночас якщо ці інструменти стають для вас пріоритетом, ви почнете сприймати реальність через їх призму, що може створювати забобони та стереотипи. Я рекомендую розпочати дослідження магії з абстракції від цих інструментів. Гороскопи, нумерологія, карти Таро, Руни та інші визначники можуть служити підказками або чернетками у нотатках, але не є основними інструментами для визначення вашого життєвого шляху. Важливо підходити до цих інструментів, як до елементів спостереження, а не як до строгих інструкцій. Вони можуть допомогти звернути увагу на певні аспекти життя, але не слід сприймати їх, як остаточний вирок. Індивідуальні показники і ваша особиста інтуїція мають бути важливішими, ніж загальні рекомендації для всіх представників одного знаку чи групи.

Стартовий каркас
Гороскопи та нумерологія можуть слугувати як чорнетки чи підказки для вашого шляху. Це наче стартовий каркас, на який ви можете накладати власні напрацювання та розвиватися далі. Але пам’ятайте, що ці інструменти не є чіткими інструкціями для життя. Якщо ваша свідомість і розуміння законів Всесвіту та енергетики змінюються, то ці допоміжні інструменти поступово відходять на другий план. Вони можуть бути корисними на початку, але не варто покладатися на них, як на єдиний шлях.
Гороскопи, нумерологія та інші визначники можуть впливати на вас лише тоді, коли ви їм довіряєте. Якщо ви покладаєте свою відповідальність на ці інструменти без критичного аналізу, це може привести до того, що ви втратите контроль над своїм життям. З іншого боку, повне заперечення також не є ефективним підходом. Золота середина — це те, до чого варто прагнути. Важливо враховувати всі можливі впливи, щоб краще зрозуміти механіку їх роботи. Це дозволить вам використовувати ці знання для корекції власного життєвого напрямку та досягнення цілей.
Вузлики памʼяті
Основна ідея полягає у тому, що гороскопи та інші визначники служать як "вузлики" або "значки пам’яті", що допомагають згадати, ким ви є. Вони не визначають вашу долю, а лише надають підказки, на що звернути увагу. Це можуть бути інструменти для усвідомлення свого місця у світі та власної особистості. Коли ви працюєте з гороскопами, нумерологією або іншими інструментами, важливо розуміти, що це не є точними інструкціями, а радше орієнтирами. Вони можуть вказувати на певні патерни або повторення в житті, але не є остаточними рішеннями. Важливо пам’ятати про закон причин і наслідків. Всі події і знаки мають певний зв'язок і навіть випадковості можуть мати сенс. Коли ви бачите певні повторювані елементи у вашому гороскопі, нумерології чи розкладі, зверніть на них увагу. Це може бути корисним для розуміння, на що потрібно звернути увагу і що слід уникати в житті. Гороскопи, нумерологія та інші визначники не визначають наш шлях, а лише дають підказки. Уявіть їх, як попереджувальні знаки на дорозі: якщо ви бачите знак, що попереджає про крутий поворот або небезпеку, це не означає, що небезпека гарантована, але це сигнал бути обережним і уважним. Так само і з гороскопами чи іншими інструментами: вони дають вам інформацію для роздумів і допомагають краще розуміти себе. Це може бути як стартова точка або фундамент для подальшого розуміння.

Не виконані завдання карми
Коли ви вперше входите у світ магії, ці інструменти можуть слугувати воротами, які допомагають вам орієнтуватися. Якщо ви не знаєте, як діяти або куди рухатися, гороскопи можуть надати корисні підказки, але не слід сприймати їх як детальні інструкції чи сценарій вашого життя. Гороскопи та інші подібні інструменти — це не абсолютні вказівки, а швидше підказки для розуміння, на що звернути увагу, а що можна ігнорувати. Кожна людина приходить у цей світ з певними знаннями, які не завжди пам’ятає, але які намагається відновити. Наш мозок не завжди має доступ до всіх спогадів душі, тому ці інструменти можуть слугувати тригерами для пробудження старої пам'яті.
Карма, яку ви можете зустріти в гороскопах чи нумерології, не є тягарем, а радше невиконаними завданнями, які вам потрібно пропрацювати. Важливо пам’ятати, що ви можете змінювати своє життя і впливати на свою карму. Ці інструменти допомагають вам зрозуміти, на що звернути увагу, а що може потребувати виправлення або корекції. Гороскопи, нумерологія та інші визначники не є безпосередніми інструкціями для вашого життя, а лише інструментами для самопізнання. Вони допомагають синхронізувати ваш розум з душевними завданнями та цілями втілення. Це як мапа, яка може показати вам шлях, але сам шлях вам доведеться прокладати самостійно. Ці визначники надають орієнтири для розуміння вашої місії, що може бути особливо корисно, коли ви входите в магічний шлях, де звичні опори і раціональні правила можуть виявитися непрацюючими. В магії ви не можете покладатися на звичайні правила, які працюють у буденному житті. Астрологія та нумерологія можуть бути корисними на початку вашого шляху. Вони вказують на те, що потрібно врахувати або виправити, щоб краще зрозуміти свої цілі та місію у цьому втіленні. Це як фундамент для подальшого розвитку, де орієнтири можуть змінюватися залежно від етапів вашого розвитку.

Орієнтири на шляху
Гороскопи, нумерологія та інші визначники не є строгими правилами, а лише орієнтирами на вашому шляху. Вони можуть допомогти вам зорієнтуватися, але не слід сприймати їх, як абсолютні інструкції. Як GPS-навігатор пропонує різні маршрути, так і ці інструменти можуть показати кілька шляхів або варіантів. Якщо на вашому "магічному маршруті" з'являться перешкоди або нові обставини, важливо бути гнучким і коригувати свої плани відповідно до ситуації. Ніхто не зможе передбачити всі зміни, тому вам слід використовувати ці підказки, як допомогу, а не як непорушні правила. Нумерологія та астрологія можуть служити, як інструменти для визначення орієнтирів, але ваш шлях не є чітко прописаним сценарієм. Ваша власна воля і внутрішні прагнення повинні керувати вашими діями. Істина для кожного індивідуальна і ваш шлях може відрізнятися від загальних рекомендацій або сценаріїв, що вам пропонуються.
Важливо шукати орієнтири, які відповідають вашим внутрішнім цілям і прагненням. Це може бути матеріальна мета, духовний розвиток або інше особисте прагнення. Не слід вважати, що якщо ваші цілі відрізняються від загальних, ви "не духовні". Кожен шлях є унікальним і ваше завдання — знайти те, що найбільше резонує з вашою внутрішньою сутністю. Зрозумійте, що навіть коли ви рухаєтеся до матеріальних досягнень, ви все одно проходите певні духовні випробування, які збагачують вас і навчають. Це і є ваша істинна воля. Якщо хтось стверджує, що ваша місія полягає у чомусь конкретному, це може бути нав'язаний сценарій життя. Насправді сценарій вашого життя пишете ви самі і він постійно змінюється. Сьогодні ви робите одне, завтра — інше і ці зміни переписують ваш сценарій. Навіть у складних умовах, таких як війна, ви можете прописати свій сценарій життя. Це не означає, що все буде чітко і ясно, але ви повинні розуміти, що визначення вашої волі лежить у вас самих. Це і є маркери вашого життя.
Досліджуйте і глибше розумійте те, про що я розповів. Витратьте час на осмислення цих ідей і намагайтеся інтегрувати їх у своє життя.

Закінчення, читати з початку. Частина 1 http://gak.com.ua/creatives/1/52449


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Мені приємно, що це українською

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Мар'ян Кіхно, 20-10-2024
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.054158926010132 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати