Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51510
Рецензій: 95976

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 52324, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.222.95.56')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Ти не один, або ж Як прогресивна Європа вчергове перемогла відсталу Азію.

© koka cherkaskij, 24-08-2024

Учора (13.09.2015),  в Божу неділеньку, телеканал "1+1" порадував  нас телепрограмою "Міняю жінку".
Мінялися своїми ненаглядними два мужніх чоловіки: один з європейського міста Тернопіль, а  інший  - із забитої, дикої азійської  Монголії,  з їхньої  дикої азійської столиці Улан-Батор.

Щоб не переповідати весь сюжет, з яким можна ознайомитися на сторінці телеканалу, відразу візьмемо бика за вим'я.

Шаманка застосовує чорну азійську магію щодо європейки.

Дика азіятка була здивована і зденервована тим фактом, що у квартирі європейців палять. Та тим більше тим, що палить і неповнолітня європейка,  11-літня дочка європейської пари.

- Як так можна?- дивувалася дика  азіятка.- У нас, у дикій Азії, не прийнято, щоб діти палили тютюн.

Так і хочеться поставити їй  риторичне запитання:
- Яке нам діло до порядків  у вашій варварській країні? Україна - європейська держава! А ви досі  у юртах живете!!!

Ще у дикій Монголії не прийнято, щоб діти брехали дорослим. Певно, вітається, коли діти брешуть дітям, а дорослі - дорослим. А от  так, щоб діти брехали дорослим, - то таке ні.

А 11-літня доня взяла  і збрехала, що то не вона палила. А мама. Котра на цей час  вже перебувала далеко-далеко  у дикій Монголії. Чи тато. Котрий працює таксистом  і  рано-рано виходить з дому. Коротше, дика  монголка  упіймала  маленьку європейку на брехні  і сказала їй "ай-яй-яй!". Взагалі, знахабніли ці татаро-монголи! То Київ зруйнують у 1240 році, то прогресивній європеєчці зроблять зауваження за тютюнопаління, то взагалі упіймають на брехні! Нема на них, азіятських дикунів, С14!!!

І це ще не все. Трапилось так, що маленька європеєчка знайшла цілком випадково у своїй квартирі 100 доларів. Погодьтеся, кожен би хотів знаходити такі гроші  хоча  б раз на тиждень, чи не так? Отже, знайшла - то  й знайшла, пощастило їй, ну  от  взяла вона - і поклала ті знайдені сто доларів у надійне місце, у  схованку у  ванній кімнаті. Щоб не загубилися.  І уявіть собі, ця приїжджа дика азіатка зчинила  гвалт  і галас усього лиш тільки  через те, що дівчинка просто поклала ті нещасні 100 доларів на своє місце. Просто.

Ну і що з того, що ці 100 доларів дівчинка  знайшла у редикюлі дикої азіятки??? Котрий, у свою чергу, лежав собі тихо-мирно у її сумочці? Адже  і ця сумочка, і цей  редикюль знаходилися у квартирі дівчинки, де вона повноправна господиня, отже, що ж тут такого дивного чи протизаконного? Хіба ж це крадіжка?

А  ця монголка теж гарна!!! Через якісь нещасні  100 доларів хтіла зіпсувати маленькій європейці усе життя!

Мало того, ця нахабна  монголка, через потурання і бездіяльність компетентних органів, згодом знахабніла ще більше і почала примушувати маленьку 11-річну  європейку (!!!)  робити зарядку, краще  вчитися  і менше гуляти. Як це розуміти??? Доки ми, українці, європейці, будемо терпіти наругу  від  цих диких азіятських ординців?


А  наша європейська мама Ліля у тій дикій Монголії  взагалі невідомо яким чудом вижила! Мало того, що її  змушували  варити чай, так і ще  натякали на те, що вона не миє руки перед тим, як взятися до готування їжі!!! Ці дикі монголи так і не зрозуміли, що то лише дикуни мусять мити регулярно руки,  а у європейців  руки і так чисті завжди регулярно, від самого народженння. Так що Лілю за її  мужність та героїзм, безумовно, слід нагородити орденом "Герой України", і то з рук самого Президента!

Під дією чорної азійської магії європейські батьки пообіцяли азіятам витрясти душу зі своєї доньки.


А ці  їхні дикунські звичаї, коли у важливі дні за столом збирається  уся родина, від правнуків до прадідів, і коли страву спочатку куштує найстаріший член родини, а вже після нього - усі  інші?  Хіба це нормально, хіба це  по-європейському??  Інша  справа  в Україні: збігали  у найближчий супермаркет, купили чіпсів, горішків  та пива, і вже по дорозі додому  почали трапезу, не чекаючи, поки ті  чіпси скуштує  найстарший член української родини.  А навіщо чекати? Може, він  і не голодний, то що, усім  іншим сидіти  і тупо ждати, поки він зголодніє і скуштує? Та  й навіщо ті чіпси куштувати? - Чіпси собі, та  й чіпси. Чіпсів, шо лі, не бачили? Чого їх куштувати??

Одним словом, як то добре, що Україна рухається  у бік прогресивної, цивілізованої Європи, а не в сторону цієї примітивної, дикунської, азійської Азії, де досі панують ці відсталі архаїчні патріархальні закони!

З.І.  Усе вищенаписане є приватною думкою автора і може не збігатися з офіційною позицією телеканалу "1+1", думкою телевізора "Самсунг"   чи поглядами учасників згаданої телепрограми. Ілюстрації до даної статті зроблені з монітора  ЕОМ  під час перегляду вільного для перегляду відеозапису на офіційному сайті телеканалу "1+1".

http://koka.pp.net.ua/publ/ti_ne_odin/1-1-0-68

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.052911043167114 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати