При соціалізмі ж було погано. Всі мусили працювати. Цемент, доменні печі, піднята цілина, БАМ, Дніпрогес.
При незалежності на шляху до Європи і нато - то є файно.
Працювати ніхто не мусить, а навіщо? Пенсії все одно не буде.
- Файно вітаємо! Торбинка потрібна?
Горілки в магазинах повно, скільки не купуй - на полицях її не меншає. Усіляких напоїв закордонних, про котрі при соціалізмі можна було лише читати в оповіданнях Чейза,- безліч. Маленький пересічний українець навіть став розбиратися, у чому різниця між односолодовим віскі та бурбоном. Хе-х, виявляється, абсент треба пити обов"язково розведеним водичкою, - скаже вам будь-який бомж з підземного переходу, що під Майданом Незалежності. - Хоча... можна й нерозбавленим, бо пенсії все одно не буде, то для чого ж мучитися?
Траву вже майже легалізували, а незабаром з високих трибун скажуть, що й амфітаміни - це просто такі вітаміни, вельми корисні для здоров"я, енергетик такий. Це якщо ви йдете до війська.
А якщо хочете здати праву нирку, щоб розрахуватися з боргами за комірне, то краще за амфітаміни і не думати. Сідайте на два тижні на безглютенову дієту, робіть щовечора клізми і не панікуйте. Про алкоголь, навіть про односолодовий віскарь теж забудьте. Як і про вишню, заспиртовану в чеколяді. Не можна. Бо інакше ваша нирка нікому не буде потрібна. Загалом, бережіться та будьте щасливі! Гарного дня! Приємного вечора!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design