Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51040
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 51755, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.222.240.21')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Лист, який ти ніколи не прочитаєш.

© Dana, 11-01-2024
Так, я його пишу твоєю ручкою. Листи тобі - твоєю ручкою. Ти мені залишив на пам’ять. Ще не вирішила чи спалювати всі ті романтичні записки, які ти постійно мені писав на серветках та різних листочках. Тільки но тобі на очі потрапляла ручка і папірець - і все, ти починав малювати квіти і писати романтичні фразочки. Вони начебто про добре, про любов… Потім онукам розповідатиму умовно «красиву» історію кохання. Розкажу драматично, що війна нас розлучила. Хоча, мабуть не варто їм розповідати казку. Вони в неї повірять і потім зроблять мої помилки. Краще вже розповім як у житті буває, коли не слухаєш свою інтуїцію.
Кілька днів тому засіла ідея у моїй голові - проїхатися звичною дорогою до твого двору. Довго сумнівалася чи варто, чи ні. Мені дуже хотілося прислухатися до себе і зрозуміти, що я відчуваю.
Першу половину дороги лилися сльози, розмовляла сама з собою. Потім стало не цікаво їхати далі. Але я все ж таки поїхала - мені важливо було зробити заміщення картинки, щоб якщо я в той район потраплю мене не накрило.
Я нічого не відчула заїхавши у двір.
Так глибоко ти мене поранив, що я нічого не відчуваю. Я розумію, що мені важко буде сказати «я люблю тебе» чоловікам. Тепер лише фізіологічні та побутові потреби.
Може ти до мене саме для цього прийшов - зробити мене не такою ласкавою з чоловіками і не грати в кохання з усіма. А бути зібраною і не витрачати свій час і увагу марно.
Не знаю, який урок у тебе. Думала може «пізнати справжнє кохання», але ти не любив мене. Якби ти мене по-справжньому любив душею і серцем, то не брехав. А якщо й сбрехав, то одразу зізнався б. Але час уже на першому пункті фіналити історії - а то виправдань я геть на рік знайшла.
Більше я на таке не поведуся. Рівень твого цинізму і бездушності вражає - ти мовчки дивився і підіграв мені коли я показувала тобі новорічний кошик, який я зробила сама для твоїх видуманих батьків. Це бридко. Мені бридко що я весь рік вірила у твої  ілюзії хоч і відчувала, що це лише слова та ще і якісь досить абсурдні. Після такого я не хочу далі спілкуватися. Просто нема про що більше говорити.
Про що з тобою трахатись?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Лист до президента?

© koka cherkaskij, 14-01-2024

[ Без назви ]

© Артур Сіренко, 13-01-2024
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77306485176086 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …