Вона собі ніжно спала... На устах завмерла така щаслива, добра усмішка смачного сну. Здавалось їй сниться що вона летить, десь високо над горами , квітучими, зеленими горами... і щастя, і добро матеріалізувались навколо неї...
Собака збоку теж собі засинала, позіхнула так, що здавалось розірветься та її симпатична мордочка і навіть якийсь незрозумілий людям звук видала ,мабуть, то був „ох” або „ ах” . Собака була породи великовухів маленьких і навіть засинаючи свято вірила, що вона дуже зла і сильна, і нікому не дозволить порушити сон хазяйки. Смачний сон в якому здавалось вона літала над горами , квітучими, зеленими горами... і щастя ,і добро матеріалізувались навколо неї...
Біля ліжка собі сопів пухнастий котяра, та так вже сопів що йому, мабуть, снилось, що він у котячій країні король і у нього є повно ковбаси – вареної, копченої, просто сирого м’яса , повно риби ,ну і звичайно , величезний гарем... Йому було байдуже що біля хазяйки спить великовуха мала симпатична собака ,яка його не пустила на ліжко і сама вляглась в ногах, і було байдуже що господині сниться , що вона літає над горами, квітучими, зеленими горами ...і щастя, і добро матеріалізувались навколо неї... І що собаці здається ,що вона дуже зла, сильна, і велика, йому було байдуже... Він – король... Від щастя аж собі на спинку перевернувся, розставив свої лапки і мурчав... Мабуть, то тому коти так люблять спати, їм сниться , що вони – королі або королеви, і що у них ціла купа ковбаси – копченої, вареної, домашньої...
Місяць світив крізь вікно, вона собі ніжно спала...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design