Знають навіть мужчини, – будь-яка жінка хоч би раз у місяць влаштовує собі турне жіночими крамничками. Ритуал купування суто жіночих дурничок – незбагненна річ, але маніакально приємна.
Потайки від самої себе... Переступаючи через власні принципи, що лежать мені під ногами, але не кришаться. (Та плюнь ти на них – а може склеються)... Крамничка дорогої жіночої білизни... Мереживні трусики тільки майорять переді мною, як прапорці різних країн... (Отакий він – міжнародний симпозіум жіночих таємниць)... Неймовірно-спокусливо-некористовані, каталожно-модельні трусики... Які ще нікому не належать... Нікому... і всім одночасно...
Візьмемо вище – амуніції для крупнокаліберних гармат – зброя, що націлена на увесь світ, а найчастіше потрапляє у мішень чоловічої статі... Беремо приціл... наводимо різкість...
Порпаємось у гаманці. Гроші – як прищики: з’являються несподівано, зникають через кілька днів... Встигай лиш мастити...
Бачу! Ось він! Мій! Чорний! Волошкова гладь! Мереживо у квітах... Закохалась у цей ліфчик із першого погляду... (Щоправда, купила не відразу. Бігала щотижня – сканувала, чи ще є)... Цей красень чекав на мене... А я засинала із надією побачити його знову... зайти на хвильку в цю ритуальну крамничку, привітатися зі своїм ліфчиком. Попросити: „Зніміть з вішачка...” Пошарудіти пучками пальців по шерехатому мереживі.
Мій красивий, неповторний, спокусливий, еротичний, омріяний, синьоокий ліфчик-брюнет. І чого я так втріскалась в тебе?! По самі бретельки!!!
І от він почав мені снитися – тричі на тиждень, найчастіше – під ранок.
Ах, як шкода, що найближче свято на календарі – хіба що за півроку. Хтозна, може би попросила собі ліфчик у подарунок? Хоч – ні-ні-ні... Купування супер-ліфчика – ритуал лиш для мене. Одної. І нікому – анічичирк!
Грошей вистарчає... і тепер не тільки на бретельки...
Нині. Це станеться нині – красивий чорний ліфчик із волошковою гладдю стане моїм! Персональним!
Ось. Я стою перед люстерком і красуюся у новому ліфчику... Ах... щось трохи затісний... а у крамничці виглядав якраз-якраз... Та ще й на пластмасовій моделі. Бретельки попідсувала, як треба, а от за... а-а-а... ай... щіпка аж тріщить. (На крайній защіпила). Перси – як дві повні чаші, як два життєдайні напої у двох кришталевих келихах... А спину лещатами стисло... (І як ті жінки ходили в корсетах? Як? Не уявляю... із китового вуса...)
Нічого. Звикну. Глибокий видих. Так. Непогано. Я б сказала, навіть добре... Що то значить – ліфчик на мені і ліфчик переді мною...
Усі інші нехай відпочивають на римських канікулах. У шафу їх... туди... зранку – тільки у мій „блакитноокий брюнет”, а ввечері – тільки з мого...
На що жалієтесь? На біль у спині? Носили якісь вантажі? Ні??? Вдарились? Мали раніше проблеми з хребтом? А як часто болить? Час до часу? Біль різкий? Протяжний?
Ох і замучив же ти мене... А що? А чому? Ну, – не знаю. От не болить день чи два, а потім як скрутить в рогалик, цюки-патики! І що воно? Що за мурва-кать? Аж затерпає усе всередині... Харчуюся, як завше, та що з того...
Біль нападає на мене зненацька... Коли сам хоче. Не дає дихнути. Що це нагадує? Дурну підліткову закоханість, коли зранку не знаєш, як зашалієш увечері... Тобто, нічого передбачити НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО!!!
От, скажімо, купаюсь у ванні, щось приспівую – а спина як заянчить... тільки що приспів виходить на „ой-ой-ой”... Хіба ж ліфчик у цьому винен? Такий дорогий красивий ліфчик? Та за такі гроші він би мав ще й співати на грудях або цілуватися...
Ні! Це точно не ліфчик. Ну то й що, що затісний?!
12 лютого 2006 р. Б., Львів-Самбір-Львів
Через півроку наполегливого самонавіювання я зробила це. Спалила свій красивий, неповторний, спокусливий, еротичний, омріяний, синьоокий ліфчик-брюнет. Він горів повільно і урочисто. Волошкова гладь кривилась і танцювала між полум’ям, а матеріал огидно смердів згореною синтетикою і лопотів мереживом.
18 лютого 2006 р. Б., Львів
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design