Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51031
Рецензій: 95775

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 50988, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.33.41')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Антиутопія

ВВ і ДА

© Dj. Djojz, 03-01-2023
Вдягнені в барвистий жіночий одяг, з очима, видовженими чорною тушшю для увиразнення монголоїдності, на автомобілі Лада Каліна мишастого кольору поспіхом полишали величні стіни древнього Кремля Владімір Владіміровіч і Дмитрій Анатольєвіч. Понад землею тягнуло їдким димом, огидно вили сирени, а в небі кружляли безпілотники з маркуванням «ЗСУ» та нецензурними русофобськими написами на крилах.
- Гдє Аліна? - стривожено запитав Владімір Владіміровіч.
- Да хрєн с ней. В Кітає полно женщін і помоложе. - відповів Дмитрій Анатольєвіч.
- А дєті?
- Дєті  там тоже есть. В большом колічєствє.
Дмитрій Анатольєвіч натиснув на акселератор, і авто помчало по проспекту, спритно оминаючи вирви від снарядів.
- Какую страну просралі! - вигукнув Владімір Владіміровіч, дивлячись на обвуглені каркаси багатоповерхівок обабіч дороги. - Енергетічєская  свєрхдєржава, вторая армія в міре! Неєфтєдоларов і газодоларов хоть задницей жри!
- Не нада било к хахлам соваться. Вишло сєбє дороже. - відповів Дмитрій Анатольєвіч, прикурюючи папиросу Герцеговіна Флор.
- Под Сталіна косіт, сволочь. - подумав Владімір Владіміровіч і сказав уголос:
- Хорошо водішь, когда с утра нє вип‘єшь.
- Я когда нє вип‘ю, вабще арьол. Одно неудобство - очєнь випіть хочєтся.
- Хахлов создал Лєнін із рускіх  - єсть соотвєтствующіє документи. - раптом швидко заговорив Владімір Владіміровіч. - Ето наша ісконная земля, там всєгда жилі только рускіє, а хахлы -  ето братскій народ, но їх нє существуєт, потому что рускіє і хахли одін народ. Нас нє в чєм упрєкнуть - ми всєгда счіталі хохлов братскім народом, даже еслі єго і нє сущєствуєт! Ето всьо наші історічєскіє тєріторіі! Росія фактічєскі била ограблєна! Ето наша общая трагедія! Нам просто не оставілі ні одной другой возможности! Совсєм с ума посходілі!
- Опять брєдіт. Грьобаная контузія. - подумав Дмитрій Анатольєвіч, а вголос промовив.- Ти, Володя, окошко-то откривай, єслі блєвать будеш. А то у меня чєхли новиє.
Авто різко завищало гальмами і зупинилося перед блокпостом. До машини підійшов боєць у піксельному камуфляжі з автоматом на грудях та шевроном Правого Сектора на рукаві.
- Вітаю, пані! Ви в‘їзджаєте в українську окупаційну зону. Прошу пред‘явити документи.
Дмитрій Анатольєвіч простягнув через відчинене вікно дві бордові книжечки з золотим тисненням на палітурці і заходився щось показувати на мигах.
- Хто там, Павлушо?- почувся низький спокійний голос. Альвеолярне «л» видавало полтавця.
- Дві літні китаянки, Андрію. По-нашому ні бельмеса. Ось глянь. До чого ж, сука, оця, що за кермом, на Мєдвєдєва схожа, а та, що пасажирка, на Путіна.
- У багажнику порожньо, тільки дві косметички,- повідомв Андрій, лунко  ляснувши кришкою, підійшов до передніх дверей і заглянув у вікно. Потім уважно погортав документи.
- Та наче й схожі, але ж нам азіати всі на одне лице. До речі, кажуть, ми їм теж. Документи норм, нехай їдуть.
Авто плавно зрушило з місця і покотилося дорогою, набираючи швидкість.

(Далі буде або не буде)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Максим Т, 06-01-2023

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© , 05-01-2023

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Інра Урум, 04-01-2023
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.94450187683105 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …