Зіщулюєшся, йдеш, мало не біжиш додому. Холодно! І ти погано захищений від втрат енергії, ти б замерз, якби не поспішав. Розумієш що у даному випадку вислів: “Рух – це життя!”, як ніколи наближений до істини. І ти тому тільки ще живий, що рухаєшся.
У молодого Морозця вітер гуляє в голові. Але йому не почулося, та і справді - то звук падаючого тіла. Давно опало листя. А оце щойно впала бабця. В неї, безумовно, був би нервовий розлад, дізнайся вона про перелом кінцівки після невдалого падіння. Лікування нині справа не з дешевих. Але вона померла за мить до приземлення.
Як можна бути таким холоднокровним? – думали люди, але і молодий Морозець думав приблизно таким чином.
Я швидко пробіг повз стару, і тому не розібрав до кінця чию, чи яку холоднокровність мали на увазі люди та Морозець. Може про той труп? В якого і справді було чітко виражене задубіння. Стара холоднокровна! – здогадався я. Вона замерзнувши впала і заклякла!
Холоднокровний – думали люди про Мороз – як можна наприкінці листопада бути таким лютим?
Холоднокровні – думав Морозець, - як ви, люди, могли допустити, щоб бабуня не мала теплого одягу, а домівку її залишити неопаленою?
І тільки бабця нічого такого не думала. Вона все те ще недавно знала.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design