Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 50660, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.0.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Драма

Гра

© nine.1.one, 05-08-2022
Олег лежить на ліжку. Йому не дуже подобається ця гра. Очі закриті м'якою чорною смужкою шовку. Сіре світло пробивається через холодну тканину, але Олег все одно не може побачити жінку. Від цього по всьому тілу нервове тремтіння і збудження. Губи чекають поцілунку, але його немає.
Несподівано оголеного тіла Олега торкається тепле дихання. Воно рухається від низу живота вгору по його грудях до шиї. Олег прогинається, аби відчути торкання коханих вуст. Марно. Він відчуває, як Аня всміхається. Дихання зупиняється навпроти його вуха.
– Що ти відчуваєш? – ніжний, невинний голос, який зводить з розуму.
Що Олег може відчувати? Він нарешті поруч з Анею, може бути п'яним від її пристрасті, чути її голос.
– Я кохаю тебе.
Олегу не можна ворушитися й знімати пов'язку. Такі правила і з цим нічого не вдієш. Він не може побачити її реакції, але знає, що Аня зараз відводить очі. Йому марно чекати на її відповідь. Гра триває.
Жінка цілує його плечі. Довгоочікуваний потік ніжності наповнює душу Олега. Йому доводиться надто довго мріяти про ці миті. Нескінченні дні приходять у болісному очікуванні чергової появи Ані. Тіні повільно повзуть по стінах, одна сторінка чернеток змінюється іншою, Олег божеволіє. Це триває вже рік. Ось тільки зараз він щасливий, бо вона поруч.
Аня дозволяє Олегу підвестися на коліна, стає у нього за спиною і опускає руки на його груди. Він відчуває тепло її долонь. Олег добре знає її руки. Вони можуть дарувати радість і біль. Причому біль все одно буде солодким, адже він готовий терпіти. Він готовий чекати на її прихід, готовий чути погрози додавання до чорного списку, готовий любити її до кінця життя. Нехай без відповіді.
– Що ти зараз відчуваєш? – нігті з акуратним манікюром легенько впиваються в його стегна.
Що він може відчувати? Аня забрала його серце та душу.
– Ти хочеш мене? – вона торкається губами кінчиків його пальців.
Так, він хоче. Бути з нею, володіти нею, відчувати її любов. Ось тільки не все можливо отримати від цієї жінки. Вона може віддатися всією душею та всім тілом, але не віддасть йому свого серця.
Аня обвиває Олега і починає покривати поцілунками його груди.
– Що ти відчуваєш?
Що може відчувати серце, що розлетілося на уламки? Що може відчувати щаслива у своїх муках душа? Що може відчувати розум, який помутився від любові? Що може відчувати виснажене безсонням тіло?
⋅⋅⋅
Олег повільно та акуратно затягує вузол на шовковій стрічці та відступає на кілька кроків. Він бачить Аню, але не бачить її очей. Це здається болісним, бо очі є першим, що спливає в пам'яті, коли намагаєшся згадати людину. Найдорожчим.
Він милується її тілом. Намагається запам'ятати її аромат. Бачить її прочинені вуста, відчуває її бажання продовжити і отримати задоволення і... не хоче продовжувати. Олег примружує очі.
Він живе заради неї. Він дихає заради неї. Він продовжує творити заради неї. Боляче.
Робить кілька кроків назустріч. Бере Анину руку та кладе собі на серце.
– Що ти відчуваєш?

-
15-17.X.2007 р., м. Дніпро, Україна. Вечірні зміни.
04-05.VIII.2022 р., м. Дніпро, Україна. Переклад на українську мову.

#ПрозаУкраїнською #Проза #ПрозаУкраїнськоюМовою #ПрозаУкраїни #Оповідання #Оповідання911 #Noveleby911

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Аркадій Квітень, 05-08-2022
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.4358429908752 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …