© Геннадій, 23-06-2022
|
Коли закінчиться війна в Україні
В наш теперішній час,- коли йде – триває війна в Україні, багатьох людей, може цікавити,- коли закінчиться війна в Україні….
Та хто переможе в цій війні??
Це все відомо, давним давно,- Богу,- та деяким обраним, Богом,- людям…
Знання ці, на перший погляд,- виглядають приємними та бажаними,- і багато тягнеться до цих(та інших…) знань…
Так як говориться в Біблії,- в одній з біблійних оповідей ,- про людину якій дали впізнати смак книги пізнань,- то при споживані цих, - даних людині ангелом,- пізнань,- ці знання відчувались дуже приємними на смак,- та коли ця людина спожила - спізнала ці знання, дані їй,- повністю,- то відчула велику гіркуту в собі,- від спожитих нею пізнань.
Знати не так приємно, як думають багато хто з людей(Особливо Знати Все,- від Альфи та до Омеги…)
Та все ж,- тим хто не побоїться, «вкусити» хоч маленьку крихітку від цих знань,- я дам таку можливість(спізнавати більше, більшість людей,- поки що не готова…)
Відразу попереджу, тих хто сподівається тільки солодких пізнань,- пізнання ці будуть і гіркі і солодкі…
Я розповім,- дуже коротко(більше,- більшості людей, поки що і не потрібно знати.), про те коли закінчиться війна в Україні.
Та я не буду говорити, хто переможе в цій війні,- тому що як говорила одна мудра людина: « Не сипте бісер перед свинями…)
Я вже знаю, що прочитавши це, багато хто(більшість…) готові будуть висловити своє обурення автору.
Та я скажу – відповім людям таким,- що всі претензіі та обурення, вони можуть висловити автору цього висловлювання,- а саме Ісусу Христу(а також Богу).
Війна в Україні,- буде тривати до весни наступного 2023 року,- і це в найкращому випадку(варіанті розвитку подій…)
В гіршому варіанті, розвитку подій,- війна буде тривати до 2024 року(до весни…),- при цьому буде велика ймовірність використання ядерної зброї…
Хто переможе в цій війні,- це не новина, для мудрої, Богом обраної людини, - та велика таіна,- для тих кого Бог не обрав,- для пізнання ними цих маленьких пізнань,- які є всього лиш, безкінечно малою - мікроскопічною капелькою, від всіх пізнань Всесвіту,- від Альфи і до Омеги…
Я не скажу хто переможе в цій війні»(Не сипте бісер перед свинями»)
Я лише задам одне питання – завдання людям:
Хто з двох країн(незалежно які це країни…),- має більше шансів, виграти війну,- де одна країна не має ядерної зброї, а друга країна має цю ядерну зброю…- То хто, з цих країн, на вашу думку,- має більше шансів виграти війну??- Як ви думаєте?
І дам вам - усім, маленьку підказку,- як би ви діяли самі,- маючи ядерну зброю, та програючи війну іншій – без’ядерній країні,- чи використали би ви,- цю свою ядерну зброю проти без’ядерної країни ворога,- як би програвали, цій країні у війні?
Дайте щиру - чистосердечну відповідь собі,- як перед Богом,- без брехні та лицемірства(як це часто люблять робити різні політики…),а не на показ(як політики…),- а як чесні божі люди.
Тоді ви впізнаєте хто переможе у цій війні.
Вільний Вітер-Вольный Ветер
2022.06.23
|
|
не сподобалось сподобалось дуже сподобалось |
|