Дайте стисну, як вийде.
(Кожну фразу можна розгорнути).
Я знаю, я живу (щодня) у світі своїх дитинних марень. Знаю, це самогубче (in the long run). Що ж.
Мене навчило, що справжній світ прямий і брутальний. (Дякую. Я вважаю я “подорослішав”. Принаймні, тривкіший, не змінивши психологічне підгрунтя. Я помру не зразу).
Я спробував вивчити формальну логіку і надбудувати над мареннями. (Гадаю,) цим я став схильним до “боянів” і неприємним у (писемній) розмові.
Я помітив, що люди цитують – і почав цитувати їхнє до них.
Ще приклад “ілюзіонізму” (здається) – емігранти по 1917-му. “Не може такий нелюдський сатанинський кривавий режим тривати. Він от-от завалиться”. Швидкість історії vs тривалість особистого життя. (Відомий приклад. Були 100% праві, сиділи на валізах, але сталося в 1991-му. Персонально – крах.)
Я бачив(?), був свідком(?), помітив(?), ближче – відносно запам”ятав, experienced, пережив, проіснував (через чи поряд) = [вставити список подій “останніх” 30-40-50 років].
Мені сподобалися “цікаві часи” (rem). Я був спраглий нових (таких само – то “старих”?) часів. “Вам нужны вєлікіє патрясєнія – а нам нужна вєлікая расєя“.
Мені не тра вєлікая расєя. Я хочу бачити її загибель.
Я марив: от якби расєя розвалилася. Я знав: мої марення – дитинні мрії. Насправді історія довжелезна, нудна, та я сто разів помру, так і не дізнавшися (побачивши) казкову казку.
І от воно – БАХ!
Кров і м’ясо.
Знову.
Смерть.
Грецька трагедія. Покажіть мені смерть Росії.
(Пробачте, як завгодно, Це не обов"язково).
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design