Взагалі, джентльмени - це молодші сини в Англії. На відміну від старшого сина, вони залишалися без спадщини. Простіше кажучи були жебраками. В сучасному світі, під джентльменом, розуміється вихований і освічений чоловік.
На зупинці тролейбусів по маршруту 2, 3, 5а, стояли терпеливо люди і величезна сумка. Погода була гарна, щедро пригрівало вересневе сонечко, господиня сумки сиділа в альтанці, в трьох метрах від зупинки, і злегка дрімала.
Під'їхав тролейбус по маршруту 2 і буквально в одну мить на зупинці залишилися сумка і чоловік.
Чоловік всім своїм видом показував оточуючим, що він безнадійно далекий від нашого з Вами розумінні слова джентльмен: не випраний, зім'ятий одяг, обличчя, покрите синіми і темно червоними плямами.
Часу на розмірковування практично не залишилося. В останній раз глянув на відкриті двері тролейбуса, чоловік героїчно хватаає величезну сумку і мужньо заносить її в салон тролейбуса. Тролейбус їде по маршруту, а наш герой, шукає очима вдячну господиню.
У той час, замість слів подяки від господині сумки, в новоспеченого джентльмена, втупилися очі двох жінок. Немов вирок, прозвучали слова: "Навіщо ВІН її припер, вона там, розрив серця отримати може". Поки жінки дружно обговорювали можливі наслідки пропажі сумки з зупинки, чоловік зник з тролейбуса, залишивши напризволяще, нещасливу сумку.
Наш герой, вже не бачив, довгу суперечку між жінками і їх повернення на зупинку, де дрімала і раніше господиня мандрівної, величезної сумки.
На її обличчі сяяла усмішка. Можливо вона зустріла справжнього джентльмена і будемо сподіватися не тільки уві сні.
І хотілося порадіти за наших чоловіків. Не дивлячись на свій статус і стан, вони завжди готові прийти на допомогу нашим багатостраждальним і дуже далеко, в глибинах душі, романтичним жінкам.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design