Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 48421, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.192.73.68')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка

Ідеальна Пара

© Сергій, 09-05-2020


Це було так давно, що не було навіть хакерів.
Хто ж був? Нікого й не було. Так з великою білью, думала, прекрасна цифра по іменіі Одиниця. Вона була худенька і маленька. В її тендітної душі вирував величезний вогонь.
Так, це був вогонь ненависті проти подружок. Всі ці трійки, вісімки та інші, були звичайними старими дівами і заздрісницями. Боже, було б чому заздрити - шістці. Шістка була найкращою подругою Дев'ятки. Котра, постійно хвалилася, що так схожа на красуню всієї системи.
Але дев'ятка, в глибині душі була також нещасна і безнадійно закохана в нуля. Але який це був нуль? Просто Нуль - це нікчема, нехай бігають за нулями, дрібні цифри.
Її обранець був сам, Абсолютний Нуль. Дуже таємничий і такий холодний, що прямо дух перехоплювало.
З звичайними нулями більше щастило нашої маленької героїні. Всі нулі крутилися біля неї так поруч і всі були так жахливо однакові. Ну просто ніякими. Вони на перебір обіцяли одружується і зробити її мільйонеркою. Як це було вульгарно та нудно, пов'язати своє життя з пустушкою, і народжувати ще такі ж пустушки.
Пройшли роки, люди як і раніше користувалися десятковою системою, але як то вже дуже нікчемно.  Реально використовувалися руки пальців, де про нулі, ніхто й гадки не мав..
Одиничка страждала ще більше від такої несправедливої ​​системи. Я врятую нуль, я створю свій світ і він буде ідеальним. Наша маленька подружка тоді не здогадувалася, що це буде і її справжнім жіночим щастям.
Отже зовсім несподівано на початку 30 років ХХ століття вона виходить заміж за повного нуля. Серед усіх нікчем, на її думку повний нуль був самим нікчемним. Він навіть не мав ні грама алкоголю, тому що в ньому відсутня і кров. Прямо бовдур який то. І користувався абсолютним презирством серед інших нулів. Стільки років вона терпіла і чекала свого щастя, що її любові їм вистачить на двох. Вони повністю відмовилася від решти цифр. У цьому світі, щоб він став по - справжньому ідеальним, повинні бути тільки Я і Ти.
Повний нуль був зачарований своєю обраницею. Часто шепочучи їй на вушко: «Ти моя єдина».
  Звичайно, з гордістю говорила тендітна подружка, адже інших цифр просто немає в нашому світі.
  Ти моя рятівниця, з гордістю говорив щасливий нуль, я ніколи не забуду, хто мене врятував від вічної нікчемності.
  Через кілька років у новій і закритою для інших цифр системи, з'явилися нові нулики і одинички. З кожним роком їх ставало все більше і більше. Вони радували людей, і були горді своєю постійністю і унікальністю. Нарешті то маленька одиничка знайшла своє щастя, яке було зовсім поруч.
   Її світ став таким простим, красивим і величним. Адже зовсім недавно в її родині з'явився праправнучек - перший Терабайт.
  У цьому світі, щоб він став по - справжньому ідеальним, повинні бути тільки Одиниця і мій повний Нуль, з гордістю повторювала Вона.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

українська мова, 5 клас

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Щєпкін Сергій, 10-05-2020

[ Без назви ]

© Попович Роман, 10-05-2020
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.50567889213562 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …