Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 48292, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.221.163')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Вибір

© Юта Радуга, 19-03-2020
У світі вже є все. Бог подбав про те, щоб всього вистачало навіть трохи з надлишком, і ти маєш все, але бажаю більшого, наприклад ми знаємо,що не все однозначно, не все рівноцінно в нашім світі. Ми рухаємося в часі і просторі, зрідка помічаючи відблиск дивних речей. Можна пройти мимо, а можна на мить зупинитися, придивляючись до феномену. І сам наш танець навколо дивини, пританцьовуванням та притупцюванням, - утворюєш нову дивину, яка, можливо, приверне увагу інших перехожих і змусить придивитися до того, заради чого зупинився ти. Так танцюй і не дивися по довбаним сторонам, бо сам світ - це ні що інше, як танець, кружляння, піруети і Па. Вальсуючі пари молекул кисню, витончено блукаючий між ними азот ... Сиртакі бензолу, народні танці стрункими рядами в твердих тілах, дитяча підтанцьовка електронів ... І кванти світла, нанизані на самі струни часу, і Той, хто торкається їх сяючими пальцями  (твій Ангел охоронець)... Планети, галактики і Всесвіт. Серед цікавинок є багато - наприклад, перо крокодила або кіготь медузи. Все швидкоплинно і майже невловимо, бо фігури, утворені танцюристами, швидко розпадаються і утворюють новий візерунок.  І немає нічого вічного, крім самого Танцю і Мелодії ... Танцюй і не дивися по довбаним сторонам, іди вперед…Ти це вмієш!
Сам знаєш, що за дві години світ не може змінитися. І абсолютна неправда, що час біжить - це ми його підганяємо своєю бездіяльністтю і цинізмом, але подобається в деяких людях дещо інша якість, ті які  свій час жадно хапаєють за хвіст і радісно п’ють до кінця, до пустого стакану, похвально, бажаю ще більше жаги для таких людей!!! До фінішу доходить той, у кого вистачить сміливості поглянути в очі самому собі, і ти повинен в свої задзирнути зі страхом також, твоя сміливість тебе не підведе, бажаю ще більше сміливості!!! Але найприкріше - страх побачити абсолютно іншу людину ...Ти не бійся, і будь впевненим в тому, що маєш зараз, і що чекає на тебе попереду!
Фальшиво присівши в реверансі. Ненавидиш лицемірство. Чим воно гірше брехні?  Це просто усміхнена брехня. Поважаю в людях цей факт! Так міркують тільки мудрі!
Свобода вибору - це не тільки дорога, зворотна істині.  Це ключ до власного «Я».  А ще вибір є завжди, не завжди є бажання щось змінювати.
Ти дивишся на шматочок спокусливих, але важких хмар крізь шпилі міських будівель - вони не такі як вчора. Уже не радують своєю легкістю і безпечністю, але, можливо, саме сьогодні, наповнюються якимось сенсом.
Звідки з'являється тяжкість на душі і відчуття непотрібності, а може і депресії?  Це випробування долі. Як ми вчинимо, як поведемо себе - адже вибір ... І вихід теж.  Ми розставляємо пріоритети, плануємо, організовуємо ... Вибір і є випробування.  Випробування важливості.
Найголовніше - залишатися людиною. Турботливим, люблячим, уважним і НЕ-РАВ-НО-ДУШ-ним) Залишайтеся такими завжди!

© Юта Радуга, 2020

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45695281028748 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …