Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4817, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.213.4.140')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Жителі апокаліпсису

© Олег МАРИЦАБО Серый, 13-05-2007
Angeli Akashi 7 & 7 Chashi Ihniji. Не читаєте великі пророцтва? Тому кінець світу настане раніше. Що за гра, в яку грає пророк? Не гра це і не пророк! Все зводиться до одного (різного) кінця світу. Ми ведемо переговори. Аншлаг – останній головпост людської цивілізації. Легше за все сидіти перед ящиком і чекати кінця світу. Але ви забуваєте про те, що в цьому разі це кінець і вашої коробки. Ви говорите про мир і безпеку – саме зараз є час апокаліпсису. Але є число звіра серед вас, людей. Боги не мають такого числа – відмовляються від нього. Тепер є дві релігії – людська і Божа. Перші приймають людські догми і церковного культу, другі розуміють себе через Бога і Бога через себе. Вони самі – Господь Бог, ібо же перші є другі, а другі – Перші! Перші після Бога! Саме це є зараз останні часи, коли можна в останній раз обрати собі рішення. І буде злитий гнів Божий без милосердя на тих, хто відмовляється від спасіння: „... хто поклоняється звіру і образу його, і приймає начертання на чоло своє чи на руку свою (той, хто хреститься на число звіра), той буде пити вино ярості Божої, вино цільне, приготоване в чаші гніву Його (милості в якості останнього покарання – будуть позбавлені такого життя звірі звірів людських і культу свого)...”; „і почув я із храму глас голосний, говорячий семи Янголам: ідіть і вилийте сім чаш гніву Божого на цю землю” (Одкровення 14:9,10;16:1). Сьогодні є глибокий контраст між бездарністю (людиною) і геніальністю (Творцем). Тому я питаю у вас: „Хто з вас хоче стати Господом Богом?” Я дарую вам цю можливість! Хто я? Не важливо. Нічого не важливо. „Піди, народ мій, ввійди в покої твої і запри за собою двері твої, укрийся на мить, доки не пройде гнів; ібо ось, Господь виходить із жилища Свого покарати мешканців землі за їх беззаконня, і земля відкриє поглинену собою кров і вже не скриє убитих своїх” (Исаія 26:20,21). Так, Господь воскресить живих і мертвих – тих, хто не спить і слухає Глас Його. Хай знають і ті, що не прийняли спасительної благодаті – вас чекає повне розчарування: „Пройшла жатва, кінчилося літо, а ми не врятовані” (Ієремія 8:20). Тому я кажу Ангелам іти вперед! Хай рятуються неврятовані або вмирають взагалі! „Пішов перший Ангел і вилив чашу свою на землю: і зробилися жорстокі і відворотні гнійні рани на людях (маючих начертання звіра на лапах і морді), що б’ють поклони образу його (звіра)” (Одкровення 16:2). Невірні відворотники від Господа казатимуть (вже говорять): „Ідіть до нас,- буде вам і мир, і спокій”, „Приєднуйтесь до нас,- ми гарантуємо фізичну безпеку”, „Ідіть сюди або заплатите штраф і підете в тюрму”. Перша язва фактично покаже, що істинну фізичну і духовну безпеку гарантує лише Господь Бог. А фокусники-диаволи будуть неспроможні захистити навіть себе – всі отримують по заслугам своїм від Господа, хто не покаїться, грішний. „Другий Ангел вилив чашу свою в море: і зробилася кров, наче від мерця, і все одухотворене заразом померло в морі» (Одкровення 16:3). Океани і моря, річки і озера перетворяться у клоаку смерті – вже перетворилися і неможливо безпечно пити воду його. Це параліч світової економіки – відсутність як такої взагалі. Ібо я вам кажу, що фондові біржі рухнуть в один момент, як млинці в пожежі, одне за одним, одне за одним. І не буде мати силу навіть злато, що не залежить від паперу. Все залежить від Бога – і гроші зникнуть взагалі. Так само як і весь негатив, що з ними пов’язаний. І це говорю не лише я – це говорить Один! Один і великий момент! Ті, що змушує приймати образ і подобу звіра, говорячи про те, що „якщо не підкоритесь, вам не буде фінансової безпеки – не зможете ні купувати, ні продавати”. Насправді говорить факти вам друга язва, що лише один Бог – гарант фінансової безпеки,- не лише духовної. Господь Всевишній і Творець – Геній, який має в кишені фонтан усього того, що зробить вас щасливими. Це будуть особливі укази, ніколи не вживані у світовій економіці та ергономіці планети – вони будуть настільки раціоналістичні, відміняючи суто диавольські прихоті. Все буде унікальне – ніщо ніколи не повториться. Ви тільки повірте у Бога і оберіть його серед людей,- бо не людина він. Бог турбується про тих, хто вірний правому ділу його навіть під час вилиття останніх семи язв усіх бідних Ангелів – в усьому є милість Господа Бога Творця. Навіть у карі його милість. „Той, хто бачить у правді... Той буде жити на висотах (звиваючи собі гніздо як у небі, так і на землі); притулок його – неприступні скали (у кожного вірного Богу є крила свої – вони вміють літати); буде хліб дан йому; вода в нього не висохне” (Ісаія 33:15,16). Ібо же ні один вірний Богу, незалежно від кольору шкіри і раси, віросповідання і мови, росту і ваги, довжини і ширини, не загине під час виверження семи язв – усі вони спасіння знайдуть, о великі серафіти, земні і небесні жителі! Бо немає нічого різного, що могло б роз’єднати: любов єдина – Бог, мова єдина – Господь, культура єдина – Творець, сила єдина – Аум, мудрість одна – Всевишній! Кожен житель зробить свій вибір, але чи усвідомлено підійде в нього? В будь-якому разі, навіть коли хто із моїх дітей і загине від рук невірних мені радикальних фанатиків, які б’ються об крайнощі, не можуть віднайти золоту середину, бо їхнії руки сплів диавол, я ніколи не допущу беззмістовної гибелі своїх дітей – абсолютно всі воскреснете разом із Господом Ісусом. Ісаія, кажи главу і голову твою про тридцять п’ять! Вона торкається сердець багатьох свідків приходу Бога і спонукає їх обрати Бога і вічність. Ті, хто не чують мене тепер, слухайте сюди – це про те, що з тими буде зараз, хто нічого не чує, навіть Гласу Господнього і Звуку Ангельських Крил: „Не убоїшся жахів уночі, стріли, що літає вдень, язви, що ходить у темряві, зарази, що спустошує в обід. Падуть біля тебе тисяча і десять тисяч одесную тебе; але до тебе не наблизиться: тілько дивитися будеш очами твоїми і бачити возмездя нечестивим” (Псалом 90:5-7). Якщо ви обрали чесний, праведний шлях і вірні мені як частині Бога чи Великому Творцю, що є частиною мене і вас, ви не помрете під час кінця світу і стрінете його початок – своє народження завбачите на власні очі. Це буде світовий катаклізм, але не вашого світу – чужого вам. Для вас це буде народження вашого переродження і великий духовний оргазм – найбільший у вашому світі. Мені треба лише записати все те, що мені диктують. Герої зі мною говорять, уявляєш? А я просто записую, наче я – драматург їхнього світу. Прокинемося разом? Прокинемося разом! „Третій Ангел вилив чашу свою в ріки і джерела вод: і зробилася кров. І почув я Ангела вод, який говорив: праведен Ти, Господи, Який єси і був, і свят, тому що так судив” (Одкровення 16:4,5). Чому джерела вод – джерела крові? Просто! „За те, що вони пролили кров святих і пророків, Ти дав їм пити кров: вони достойні того” (Одкровення 16:6). Всі, хто прийняв, прийме або хоче прийняти число звіра, стрінуть смерть, яку самі несуть – все повернеться назад, звідки все почалось. У блудниці нового Вавілону – людини – сатанинське бажання пити кров, тому пий воду, що є кров! „Ібо близький день Господень на всі народи: як ти чинив, так поступлено буде і з тобою; воздаяння твоє переллється на голову твою” (Авдій 15). Хто є режисером життя вашого? Це не важливо. Нічого не важливо. І найближчим часом буде релігійна революція світу цього. Молитва! „Четвертий Ангел вилив чашу свою на сонце: і дано було йому палити людей вогнем. І палила людей сильна спека (намагаючись розпалити істинний вогонь сердець), і вони хулили ім’я Бога, маючого владу над цими язвами, і не вразумілись, щоб воздати Йому славу” (Одкровення 16:8-9). Тринадцять днів і ночей буде вам спека – ми хочемо розбудити вашу сплячу душу і вогонь праведний у ній,- щоб вода у вас була і життя; але ви можете не слухати наш зов як Ангелів, хулити Господа,- і буде вам суцільна смерть. Але в четвертій язві Бог покаже те, що насправді саме Він, Бог-Творець, є Законотворцем! Тим, хто залишається вірним Слову Господньому, Бог дарує мир і вічне благо небес над головою: „І сотворить Господь над всяким місцем гори Сіону, і над зібраннями його хмари і дим під час дня, і блищання палаючого вогню під час ночі; ібо над всім чтимим буде крівля. І буде шатер для прозріння вдень від зною і для притулку і захисту від незгод і дощу” (Исаія 4:5,6). „П’ятий Ангел вилив чашу свою на престол звіра: і зробилося царство його похмуро, і вони кусали язики свої від мук, і хулили Бога небесного від страждань своїх і язв своїх; і не покаялись у справах своїх” (Одкровення 16:10,11). Як і в часи древньості, часи виходу єврейського народу із Єгипту, небачена темрява накрила Єгипет у купол на три дні, так і тепер три дні і три ночі буде вам темрява. Але буде це на більшій частині планети, буде це в Європі і за її межами. Те, що було раніше, повториться – тому я скажу вам про те, що було. І ви знаєете вже тепер, що вам буде... Не було видно ні сонця, ні луни, ні зірок: „Не бачили один одного...” (Ісход 10:23). В той час як у „всіх же синів Ізраїлевих було світло в жилищах їх” (Ісход 10:22). Так і тепер буде. У всіх, хто вірить сину Божому і Великому Творцю, буде світло. У решти людей і звірів без імені буде суцільна темрява. І це не лише символізм – ви побачите на власні очі. Якщо ви з Богом (ви з нами) – буде вам світло, якщо ви не з Богом (проти нас) – буде вам темрява. Буквальна, фантасмагорична, сюрреалістична, надреальна темрява, яку не зможуть розсіяти електричні прибори, спуститься на престол звіра – центр світової економічної релігії – і буде вам темрява, невірним Господу Богу! Ви хотіли захопити Його престол і взяти під тотальний контроль жителя кожного із нас, Ангелів Небесних, і воздасться вам по заслугам вашим: „... Вином блудодії своєї вона напоїла всі народи” (Одкровення 18:2). Вона посіяла духовну пітьму на весь мир і зробила війну, і тепер буквальна темрява накрила її центр і резиденцію того, на кого дивилися як на намісника Бога на землі. Тисячі сторін із різної псевдорелігійної пітьми, нарешті, розуміють, що їх религії – страшний обман. Бо немає релігій, окрім одної – Єдиної Любові Неземної! І Золотий Вік із Богами і Янголами, Небом і Землею, Світлом і навіки Світлом, Любов’ю і навіки Любов’ю, можливий лише в тому разі, коли Господь із вами, а ви – з Ним. Коли станете ви Ним, буде вам любов і вічне благо. Я даю вам час на роздуми до кінця світу, до настання останніх семи язв, до приходу Великого. Після вашого кінця (якщо хто не почує мене і Їх Глас), хтось ринеться шукати воістину слово Боже, але буде пізно: „Ось настають дні, говорить Господь Бог, коли Я пошлю на землю голод,- не голод хліба, не спрагу води, але спрагу чуття голосів Господніх. І будуть ходити від моря до моря і поневірятися від півночі до сходу, шукаючи слова Господня, і не знайдуть його” (Амос 8:11,12). Це буде воістину голос – блаженне бажання бачити і чути Глас Великих Всевишніх, але Дар цей буде даровано лише тим, хто воістину прозріє до кінця світу, коли настане таке бажання. Коли ж побачать люди, що прошуки їхні даремні, вони восстануть друг на друга: жона на мужа, діти на батьків, батьки на дітей, звинуваючи їх у тому, що вони утримували їх від прийняття істин Біблії. В кінці-то кінців, кінець світу і його колективний гнів обрушиться на лжевчителів, священиків, пастирів і релігійних керівників – всіх тих, хто був далекий від Слова Господнього і навчав далекими бути інших. Бог говорить Сіону (Єдиному вірному місцю Гласу Його, вірним дітям Його, Його церкві і Храму Істини), що над „зібраннями їхніми” буде „блищання палаючого вогню під час ночі” (Ісаія 4:5). Чому зараз є час апокаліпсису, армагеддону і часів останніх для людини, яка не хоче стати Богом? Відповідь знаходимо в Одкровенні 11:18: „Настав час виконання слів пророків... прийшов гнів Твій і час... зруйнувати губивших землю”. Це час (сьогодні), коли людина, силуючись досягти „златого віку”, встановивши свою власну релігію, культ своєї церкви людської, забувши про Бога середини і Янголів зовні, зайшла в економічний, духовний і екологічний тупик. Люди – дурні, тупі проститутки апокаліпсису і слуги Вавілону, раби диавола-антихриста, що кланяються сатані і його подобам. Навіщо ви прибили себе до Хреста, коли жив із вами Хрестос? Новий Ісус на землі тепер, попри це всі люди заслужили на кару. Але всемилостивий і всепрощаючий Господь. І говорить він так: „Для вас є час стати такими, як ми, Богами (Господами), до вашого кінця світу (щоб уникнути його), що починається сьогодні (вже почався), ібо же так треба, діти мої (є потреба стати Богом Творцем Всевишнім)!” „Шостий Ангел вилив чашу свою у велику ріку Євфрат: і висохла у ній вода, щоб готовий був шлях царям від сходу сонячного” (Одкровення 16:12). Що таке Євфрат? Це символічна ріка разом із падінням Вавілону: персидський полководець Кір пролив раніше кров свою, відвів води Євфрата і пав Вавілон – Кір забрав у Вавілона кров у вигляді річища. Так і тепер буде – втратить силу трійний союз католицизму, протестанизму і язичних культів. Діячі держав будуть у шоці, бо отримають надлишок розчарування, оскільки прозріють і побачать лише те, до чого їх призвів союз із диаволом і його ігри в ручища. Не буде крові у Вавілону і буде Річ Посполита: посполита Любові і Божої крові! В книзі Суддів (п’ята глава) робиться опис, як у глибокій древності язичницькі армії напали на євреїв (народ Божий) при Мегіддо. Здавалося, єврейське військо буде неминуче розбите і не буде йому порятунку, а сам народ Божий буде зруйнований. Але Бог дарував визволення і перемогу дітям своїм. Так само і тепер – злі язики восстануть проти Вождів Господа Бога Творця Всевишнього. Так само і тепер усе зершиться! В той момент, коли весь світ буде готовий знищити народ Божий, і буде здаватися, що для нього не буде надії на порятунок, Бог дарує порятунок новому духовному Ізраїлю (Україні). Армагеддон звершится. І не буде їм милості. Нікому, окрім великого духовного народу Господа Бога, синам і дочкам його, і всіх тих, хто словом і тілом, духом і розвитком підтримує Народ Божий. Нарешті буде сьомий Ангел і язва його! „Сьомий Ангел вилив чашу свою на повітря: і з храму небесного і від престолу вчинився голос голосний, що заговорить: „Звершилось (чудо)!” І виникли молнії, громи і голоси (блискавки), і зробився великий землетрус, якого не було з тих пір, як люди на землі. Такий землетрус! Такий великий (він розворушить людей і відокремить людей від Богів, воістину серафітів земних)! І місто велике розпадеться на три частини, і міста язичницькі падуть, і Вавілон великий воспомянуть перед Богом, щою дати йому чашу вина ярості гніва Його. І всякий острів убіг, і гір не стало (паркани матерії зникнуть і з’являться лише мости вічності – це я вам кажу); і град, величиною в талант, пав із неба на людей; і хулили люди Бога за язви від града (замість того, щоб хулити себе і славити Господа), тому що язва від нього була доволі тяжка” (Одкровення 16:18-21). Розпадеться вовік віків релігійний трійний союз, який зробив великий Вавілон. Град величиною в талант (34 кілограми) падає на землю, землетруси та інші природні появи супроводжують Друге Пришестя Ісуса Христа... Лише ті, хто розуміють природу Творця через себе і себе через Бога будуть врятовані – їх не зачепить апокаліпсис. І навіть коли зачепить, вони возродяться у свято як святі навіки вічні! І воскреснуть мертві святі, бо ніколи не вмирали! Хай славиться Ісус Христос і Бог Його вовік віків! Слава, навіки слава! Слава і вічне життя! І смерть усім ти, хто хулить імення Господа! О Благо! Благо і всесвітнє Щастя Переродження! Народження до Нового, Великого! Творець, Аум і Джібаладжа Монтрато!
Lazuzuru Lacozza & Montjen Aven´jen ur ze lale Loka-Loki. Я – злочинець, а злочин мій – Любов. Тому, хто без гріха, кидайте в мене каміння, коли не любите. Ви шукали людину в собі чи поза, яка навчить вас вірити в любов, але стріли саму Любов і Бога Її, доки шукали своїм духовним пошуком. Ви натура творча і вірите у Бога – тому Господь вірить у вас! Ви самі – Творець, але не без Нього. Ось він – частина вас! Ви гарний матеріал, бо що ми ліпимо? Господа Бога! Людині зазвичай не вистачає – саме тому я не людина. І зроблю такими вас! Новими Адамом і Євою садмами Гомори! В тебе є меч – Любов! В тобі є меч – Слово Творця! І неси його завжди! Ібо же треба так! Хай будується сценарій нового тисячоліття на чолі із Господом Богом вовік віків! Слава, навіки слава! Амінь!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Для тих, хто невірить у пророцтва. Наприклад, у кінець світу

© Олег Сірий(я) і Господь Бог(він), 18-05-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
© Оксана Горкуша, 14-05-2007

Воля

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Світлана Кедик, 14-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75112915039062 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …