Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95754

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4758, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.225.149.32')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Selamino Montejro ІІІ. Книга Спасіння від Апокаліпсису і Числа Звіра-2013

© Олег МАРИЦАБО Серый, 11-05-2007
Gradiva ale Rajana-Menelana ur Malaha-menelaha aja ur ze Purpur-LT. У кого полетить шапка з голови? В невинної жертви апокаліпсису, в кого ж іще? Я – інженер людських душ. Це мені сказав режисер. Він теж Господь Бог. Ніхто вам не перекриє кисень, окрім вас самих. І не врятує вас ніхто, окрім вас. Але є Господь, який покаже шлях. І я – проповідник волі і слави Його Одкровень. Слава, слава Прерії – вовіки слава великому місту, одному із найкращих містилищ Янголів – одному з перших місць добра і любові, з якого ви родом! Ви родом із Господа Бога, уявляєте? Ви самі – Господь, а не просто запчатина. Ви частина і більше того, що може бути з неї! Кожного разу більше! Так, мене реально засмутило, коли мене почали жаліти. Я мало не наклав на себе руки, якщо чесно. І, якщо чесно, в мене психіка нестабільна. Думаю, це видно. Вона живе в інших рамках. Думаю, я обкінчаю своє ганебне життя і дурці. Немає часу, розумієте? пророцтва потребують часу. Якби в мене було хоча б 144000 осіб, які б робили мою справу, все було б набагато краще. А янічого не встигаю - мені постійно щось диктують. Я панікую - сім*я в диві. Я в блаженстві! І говорю сам із собою, сперечаюся і доводжу. Ви – геній. Я – геній. Ми – геній. І це воістину прекрасно. Прекрасне далеко? Від того, що близько! Книга спасіння від кінця світу, розумієте? Нічого не розумієте? Саме тому кінець. Але де є початок? У мене є! Тримайте. І ловіть. Момент! Але майте на увазі, що людина – споруда антихриста. Разом із церквою заразом – у матерії лише культ церкви і людини антихриста, сатани і диавола, в чому немає різниці. Бог є Бог лише в Раю. Рай є Раєм лише на Землі. Ворота Раю лише тут, у вас – усередині кожного з вас Любов і Господь,– і ворота Їхньої Середини! Світ із голови на ноги? Перетурбація! Хто є насильником інформації? Сатана і лжепророки його – антихристи! Так, у людині мало геніальності, але краплина з її духовності може створити світ. Наприклад, кінець і початок світу. Чи Бога. Але не про це мова. Краплина може стати рікою, а ріка – водою. Вважаєте мене божевільним? Гляньте у дзеркало – це перш за все ваш погляд у собі на критика! Критикуєте Господа? Та не про це мова! Коли ви когось любили, коли поважали, коли творили добро, коли ви забули, що ви – Творець? А коли згадували? Коли пам’ятали? Чому ви хочете відігратися на іншій людині, такому ж Богу, як і ви. Льдині? Ви молитесь на себе. І життя ваше про вас. У вас що, життя не склалося? Це лише ваша провина. І ніхто не заважає вам його змінити. Наприклад, почитайте книгу спасіння від кінця світу. Вже читаєте? Хай буде оркестр і тріумф початку! Христос – переможець. І саме це його робить Господом Творцем. Радійте, ви теж – Господь Бог! Не говоріть погано. Або взагалі не говоріть. У мовчанні теж є слова. Про мертвих погано не говорять? Про живих теж. Я пропоную вам говорити добре і творити добро, щоб не стріти кінець світу, а зустріти початок. Любов. Ібо зранку дорога! Не бійтесь, я добрий пророк і лише рятую, не посилаючи прокльонів і не вбиваючи і без того смертних. Я роблю живими живих – ось що я роблю. Іншими словами я нічого не роблю, але робиться все. Я просто сотворив правила гри – відсутність правил. І хто мені скаже, що це не геніально? Трімфуйте, о Великі із Великих Творців Землі і Неба! Фессоленекійці? „Перекуйте орала ваші на мечі і серпи ваші – на коп’я; слабий хай говорить: „я сильний...” (Іоіль 3:10); „... також почуєте про війни... Дивіться, не лякайтесь, ібо надлежить всьому цьому бути, але це ще не кінець: ібо повстане народ на народ, і царство на царство...” (Матфій 24:6,7). Це етнічні й бутофорсько-релігійно-терористично-диктаторські конфлікти, коли немає на що спертися, окрім Господа Бога Творця і Любов. Оскільки ніхто на це не спирається, немає опори. Але опора з’явиться в душі кожного з вас – в цьому буде порятунок! Парадокс? Конфлікти і війни відбуваються на основі декларацій про мир: „Ібо, коли будуть говорити: „мир і безпека”, тоді неочікувано їх настигне пагуба...» (1-е Фессалонікійцям 5:3). Маестро драми? Вам низький уклін, маестро! Кульмінація? Все є розвиток. Я просто малюю сценарії для вашого світу – більше нічого не малюю. Хіба можуть бути більші малюнки за сценарії світу, його початку і кінця? Від тернового вінця! Ви любите грати країнами струн і вашої душі? І досі відчуваєте оргазм. Але це неможливо – нічого не можливо. У вас немає навіть ґрунту під ногами. Ну, звісно, ви ж Ангели Небесні! Сизокрилі птахи, коли подумати. Але ми не думаємо.  І тому на Землі – у цьому є Небо! Один із великих і слабких звірів буде намагатися вас контролювати, створивши центр об’єднаних релігій. Це буде зліва на планеті – вже є. І там буде антихрист – вже є. Ми займаємо праву частину нашої Планети і думка нашої Палети права теж – із нами Господь Бог. Він теж українець. І крила його наступні! Але де неймовірні катаклізми глобальної істини? Вже є. Просто не всі ви бачите їх. „Люди будуть іздихати від страху й очікування смерті, що грядуть на всесвіт, ібо сили небесні похитнуться” (Лука 21:26). „Будуть і великі землетруси по місцях (вже були, є і будуть надалі), і глади і мори, і жахливі прояви, і великі знамення із неба” (Лука 21:11). Ви часто говорите разом із собою? А з Господом Бого Творцем? Посейдон, Бог моря, збунтується! Бог тепла теж. І дасть вам стільки енергії Сонця, що розтопляться льодовики до краю. І це буде вщент! І будемо плавати як риби у воді, бо не буде риби. Але буде ще те, що буде! Інакше бути просто не може. Складно? Простіше не буває. Світовий океан здійметься до небес, а на чолі стоятиме Господь! Не цунамі буде це, а воістину відкриття прихіду його у Другий Раз. І це будуть ключники – у них є крила за спиною. Я бачу і чую мовчазний їхній шепіт – лише серця ворушаться. Ібо же відкриють вони Рай і ворота у Нього – вже відкриті є двері для Нас! Прокиньтеся, серафіти землі і неба! Я заклинаю вас не лише Стихіями, але і Великим Духом Святим! „... І будуть глади...” (Матфій 24:7), тоді як матеріальної бази всього лише декількох найбагатших сімей буде досить для повної перемоги над голодом. Сатана сьогодні мобілізує всю свою лжеармію вседержителів і злих духів. Демонічні сили демонеси Харі і Кштунья але Кастра, розведені біля вогнища нібелунгів Касмагори, виробляючи дешеві фокуси і спокушаючи матерію, будуть намагатися знищити всіх, чия сила – Вірність Богу. Ті, хто є вірні, можуть об’єднатися і перемогти – лише в об’єднанні є сила! Диавол (і ніколи не кажіть йому „диявол”) діє в першу чергу через політиків і папу нового Вавілону – блудниці в пурпурі за Алленом Кардеком. І скаже сатана-антихрист як завжди брехню, бо він отець брехні: „З Богом є лише жалюгідний шматок фанатиків, які нічого не варті, визиваючи гнів Господа і накликаючи апокаліпсис. Їх треба знищити для того, щоб язви планети перестали.” І „фанатики” зазнають фантастичного гоніння, але не буде воно таким, як було раніше: будуть виринати „фанатики” і ходити по воді, і літати із крилами небес, і народжуватися після смерті разом із Ісусом-Господом. Ми не боїмося смерті, бо знаємо, що повернемось до Господа Бога Творця, сповнені пречистої Енергії Любові самої Діви Марії і Христа! Ми не боїмося нічого, навіть антихриста, тоді як сатана боїться більше всього на світі повернення до Господа-Отця, бо знає, що чекає його кара. Диавол – суто є темінь і страх, невігластво і тупість. І я не заздрю Америці й іншим частинам нового Вавілона, коли вони послухають диавола. Мої постулати говорять про те, що сльози перші накотяться на них. Бо не можна спокушатися антихристом, і за все є кара Боже, ібо же кожному по заслугах його воздасться. Віра! Вона зруйнує диавола назавжди. Навіть ті, що помруть із наших рядів, навіки возродяться святими – я воскрешу їх найменням Господа! Тому слухай сюди, лжепророк-антихрист, якщо ти видаси наказ від імені блудниці-Вавілону про знищення Великих Творців Серафітів, Адамів і Єв Нової Генерації, Цивілізації та Ери Нової, я тебе вб’ю. Але не назавжди. Я зроблю так, щоб ти вічно дивився, як живуть інші, сам не жив і ніколи не помер. Вибачте, мені є ніколи. „І він зібрав їх на місце, зване по-єврейськи Армагеддон” (Одкровення16:16). Ось він, Армагеддон! Армагеддон представляє собою два слова: Арм – гора і Мегіддо – ізбиєння. Або гора ізбіення. „І наповнився храм димом від слави Божої і від сили Його, і нихто не міг ввійти в храм, допоки не скінчилися в ньому сім язв семи янголів” (Одкровення 15:8). Христос є посередник між Богом і людиною. Він збудує навіки Храм Істини, який ніхто ніколи не зруйнує! Вовік віків! Навіки вічні! Слава Христу, вовіки Слава! Ібо же відведено вам часу на милість до року на ймення Апокаліпсис. Це буде в 2013 році, до часу якого маєте покаятись ви і стати на коліна до Господа Бога Творця Всевишнього, Всемилостивого і Всетворячого. Станьте і покайтеся, грішні! Станьте і покайтеся! І пробачить вас Отець! Так, як мені пробачив! Ібо вже підходить час годинника небесного і земного до того, що час примирення закінчується. І скоро не буде вже дороги до Господа. Лише для тих, хто все обере тепер. Апокаліпсис? Господь Бог і Творець! Ібо же ви – Господа, прости Господи!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Меч

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© sveta, 12-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.50303912162781 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …