Не вмію пояснити собі, чому в тебе такі сексуальні руки. Я зможу їх описати, але пояснити - ні. Та чомусь відчуваю їх енергетичний магнетизм на відстані. Дивитися на тебе - це робити дослідження і водночас проковтувати рефлективно сухий клубок у горлі. Хтозна. Може через те, що вони не надто вкриті волоссям.
Такі руки у чоловіків особливо ніжні. Не лапи, не здатні гарбати по-звірячому. Руки, з якими можна лиш дипломатично домовитись. Краще бути хорошою і годитись полюбовно. Бо ж небезпека в чоловічих руках ніколи не приспана.
Шкіра м'яка й тепла, як улюблена якісна шкірянка, совістно й дорого вироблена. Така буває лиш раз у житті. Руки, вкриті свіжими рубцями... як рунами... Руки, знані в двобою, випробувані на стиск і опір, жінці з тонким інстинктом мисливця за захисником завжди чути. Руки-вмільці. Ласі до роботи, здатні врятувати світ чи принаймні продемонструвати захопливу швидку реакцію, підтримку, вдержаного балансу, не даючи засумніватися в них ні на мить. Руки ділового партнера, якому беззастережно треба вірити, отримавши довірливий потиск - привіт від міцного передпліччя.
В твоїх руках сховано невідомий мені природньо потенціал незастосовної сили, ти здатен підняти моє тіло, відтак я наділяю їх тут космічною силою вирвати мій всесвіт з корінням й повернути на місце. Або ні. Атлант, по-батьківськи рятуючий мене від калюж, бруду, болю, пекучого вугілля, непрохідних снігів, трясовини каламутних вод, коли не знаю броду, безпросвітньої самоти й примхи, коли я маю все, а твоїх рук ще ні...
Земні руки всемогутності, прикрашені обручкою, - ознака чиєїсь ще більшої сили, здатної приборкати стихію, стишити крила яструба, усмирити їх у служінні собі. Твої руки створені на любов, мистецький витвір дужості краси, вічне знепокоєння митців, скульпторів, безсонні ночі поетеси, руки, заслані творцем на місію спасіння... вона триває.
І ця ода - виключно апостольна данина побаченому, ба навіть одчутному, бо руки твої вібрують великими справами, яких не знаю, але Мадонна каже, що так буває. І плаче тоді ікона, і рани не гояться, переіменовуючись стигматами, і півні не кричать тоді на світанку, утримуючи сонце, щоби ти ще не пішов. Не кожен день триматися пліч-о-пліч життєдайних рук... стільки століть відтоді як...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design