Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4694, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.3.154')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Хочу викреслити той день

© Оксана, 07-05-2007
  У мене почалась нова хвороба. Я не знаю де, хто і коли мене заразив нею. Точно знаю, що то була жінка. Вона навчила мене мріяти і придумувати собі нового героя вигаданого кохання. Таке востаннє у мене було в школі ... давно.
  Тепер я лягаю спати і прокидаюсь серед ночі з одним у голові - з ним. Я його собі придумала, ми прогулюємось з ним вулицями старого напівзасміченого міста, ми ходимо в кіно, робимо банальні речі. Але не кохаємось і з цього я роблю висновок, що ми з ним недовго разом. Це схоже на збочення.
  А усе це тільки через те, що стався той день, коли я прокинулась і зрозуміла, що мене не повинно бути і не буде поряд тієї людини, з якою я є. Жах!!! Чого це вартувало. Я кричала, лізла на стіни, сумувала і навіть плакала. Останнє було тоді ж, коли і видумане кохання - у школі. Я просто усвідомила, що не можу бути з людиною, яка мене не цінить і не хоче того, про що говорить.
  Потім я почала розкручувати цю пружину, водоворот, називайте це як собі хочете. Мені набридло бути схожою на бездомного кота, у якого обліз хвіст і він шукає притулку під власними вухами. Це не вражає. От і я усвідомила, що потрібно було тільки бути черствішою (як бородинський хліб) і стриманішою. Кажуть, що такі чоловіки мене варті. А хто взагалі встановлює ці ціни? Я б йому пику начистила. Я сама собі ціна, сама собі суддя і сама собі вирок. Останню штуку зробила нещодавно, відчула полегшення ... захотіла засізти у ковдру не вилазити звідти дні три. Хіба тільки як припече...самі розумієте.
  Тепер я вилізла з тієї перини, і просиділа я там добрих три місяці чи роки. Не знаю скільки часу минуло, але ТОЙ день пам"ятаю добре. Нічого особливого не було. День як день. Просто ввечері ти зателефонував, а отже хробив те, чого не робив три місяці....
Саме цей день я б витерла гумкою чи мокрою губкою...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Оксані

© Петро Дайволю, 10-05-2007

Це твір, чи сповідь?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Люся Українка, 07-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.47940993309021 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …