Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46633, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.196.114')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Пригодницька проза

Прийом творів на Осінній

© Конкурс Гоголівський ярмарок, 11-11-2018
Неділя, 11.11.2018. Прийом творів на Перший осінній конкурс «Гоголівський ярмарок-2018» завершено. Протягом доби буде прийнято рішення про допуск на конкурс двох останніх творів. Далі почнеться найбільш цікаве – оцінювання. У вівторок, 13 листопада, кожному учаснику буде надіслано на електронну пошту, з  якої заходив конкурсний твір, листа з додаванням двох файлів. У першому будуть тексти всіх конкурсних творів.  У другому – анкета-запитальник, а також інструкція, як що робити.  Твори потрібно прочитати, і у анкеті поставити оцінку кожному, крім свого,  й написати до кожного твору відповіді на декілька запитань, на кшталт «наскільки сподобалося»,  «які найбільш сильні сторони твору», «що не сподобалося», «які побачили найбільш явні помилки» тощо.   Заповнену анкету потрібно буде до 25.11.2018 року вислати на адресу конкурсу, або, альтернативно, самостійно розмістити  як свій новий твір на сторінках «Гоголівської академії», додавши до назви «Огляд ГЯ-2018».  
Судді конкурсу отримають таке саме завдання.  Нагадую, що фінальна оцінка конкурсних творів буде складатися з суми середньої від оцінок учасників і середньої від оцінок суддів.
Учасники, які не заповнять анкету і не проголосують до 25.11.2018 вибувають з конкурсу.
Отож, маємо десь півтори доби на «розкачку» - і за справу.  Якщо хтось з конкурсантів побачив у своєму творі помилку або ще якісь негаразди – маєте час  до 9.00 вівторка,  поки я не скопіював тексти у один файл, надіслати нові тексти творів з виправленнями – я перезаллю.
Всім удачі, перемоги і  гарного творчого настрою!
Конкурс  «Весняний Гоголівський ярмарок-2019» обов’язково відбудеться!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Конкурс, 13-11-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.47116303443909 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …