Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46363, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.170.183')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

#обідзнастейшею

© Хоккуїст, 27-08-2018
Добре знаючи, що Настейша стовідсотково запізниться, Ден прийшов у кафешку вчасно, навіть на кілька хвилин завчасно. Не зважаючи на обідню пору, в приміщенні було майже порожньо. Оскільки зранку поснідалося абияк (Кет втекла нічого не приготувавши), то шлунок вже невдоволено бурчав, вимагаючи поживи. Ден не став чекати Настейші й замовив собі стейк з картоплею-пюре, салат, гальбу пива. Те ж саме замовив і для колишньої подруги. Хоч потім ще повертатися на роботу, та Денис дозволив собі трошки розслабитися, розсудивши, що пиво швидко «вивітриться». Робот-офіціант, отримавши замовлення, покотився кудись за лаштунки закладу. Дену подобалися кафешки з роботизованою обслугою, хоча, зазвичай, чек тут виходив дорожчий (що також пояснювало і тутешню небагатолюдність). Зате клієнт не мав проблем з офіціантами, їх косяками та косими поглядами на твоїх супутниць.
Не минуло й кількох хвилин, як робот привіз пиво. Ден пригубив холодний пінистий напій. В кишені завібрував смарт, то було повідомлення від Настейші: «Я в дорозі, трохи запізнюся, вибач».
Ці її запізнення були просто візитівкою. Ден вже часом думав, чи на якихось таємних курсах з назвою на кшталт «Сучасний етикет справжніх леді» її не вчили: «На всі зустрічі запізнюйся мінімум на 15 хвилин. Приходити вчасно – моветон!» А ще в програму стовідсотково входили гасла: «У будь-яких незрозумілих випадках вчиняй скандал! Проблема у всіх тільки не в тобі! Весь світ тобі щось винен! А найближчі люди винні найбільше!»
Ден пригадав фінальний скандал, після якого вони розійшлися. Якщо чесно, першопричиною і винуватцем конфлікту був він сам. Але ж реакція Настейші виявилась зовсім неадекватною. З мухи Денової провини миттєво виріс слон Настейшеної образи. Наостанок довгої тиради про «зневагу, витирання ніг, я ж тобі ... – а ти...» вона заявила: «Щоб ти знав, за три роки сексу з тобою в мене було чотири оргазми!» Такого нокдауну він не зміг пережити.
Згадуючи ті часи, Ден усвідомлював, що справді – поводився часом як ідіот. На першому місці в нього була робота, на другому і третьому теж. В десь там, в кінці десятки пріоритетів була Настейша. В її ж рейтинг, він якщо не очолював то стовідсотково був на п’єдесталі. Довгий час вона чекала, що щось зміниться, але Ден і не думав нічого змінювати.
Довго він переварював оті «чотири оргазми», аж поки не зважився довіритися Семеновичу.
– Тю, який ти дурний! – здивувався старший товариш.  – Чотири оргазми це ж круто! В декого за все життя жодного не буває. А по-друге, хіба ж у тебе проблеми із скорострільністю? Кажи чесно!
– Та ні, чого нема того нема.
– Тоді це суто її проблема. Це вона повинна страждати від того, що не може отримати задоволення з таким красивим та багатим.
Угу, чого тільки не згадаєш, поки чекаєш, – підсумував Ден. Може це й справді метод психологічного тиску. Поки клієнт чекає, він сам себе заганяє під плінтус. Чому людська психіка так влаштована, що перш за все згадується усе найгірше, а найкраще якщо й згадується, то наприкінці.
Довгий час після побиття горшків вони взагалі не контактували, потім – почали епізодично переписуватися, а за тим – ще епізодичніше зустрічатися. Але про відновлення стосунків мови уже не заходила.
В цей момент привезли їду і Ден, витримавши кількасекундну паузу, за час якої гіпнотично подивився на двері, викликаючи Настю, поча обідати.
Коли Ден впорався, минуло вже більше години з часу призначення обіду. Настейші все ще не було. Натомість, ще двічі приходили меседжі «Я в дорозі», «На жаль, затримуюсь, але скоро буду». Осушивши гальбу, Ден викликав робофіціанта та попросив рахунок та когось з людей. За кілька секунд з’явилася повненька жіночка в досить-таки замурзаному білому фартушку.
– Доброго дня, – привітався Ден. – Я замовив обід на двох. Моя компаньйонка запізнюється. Я зараз розрахуюся за все замовлення, а її пайку ви запакуєте і віддасте їй. Ось її світлина, – Ден дістав смарт і показав поварисі зображення Настейші. – Все зрозуміло?
– Так, зрозуміло. Все зробимо, дякуємо!
– І я вам дякую.
Розрахувавшись, Ден відкрив «Коннектор» і написав Настейші: «Шкода, та я не дочекався. Обід тобі передадуть. Я виїжджаю на роботу за кордон. Хотів побачитися на прощання».
Вийшовши з кафе, він ще кілька секунд потупцював на порозі, але Настейші все ще не було. Глянувши на годинник та відзначивши годину десять хвилин Настейшеного запізнення, Ден почимчикував до свого офісу.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Avtor, 28-08-2018
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45874619483948 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …