Не знаю, до прози це чи до поезії кидати . Ну нехай побуде тут. Останнім часом була зайнята, на ГАК не ходила, якщо й зазирала, то нікого ніби не критикувала. А підкажіть-но мені, може таки критикувала останні 2 тижні? Бо ніяк не згадаю.
Чого пишу. Днями прийшло мені на фб в "інші " повідомлення приблизно такого змісту: мадам ( чи дамочка, вже й забула) пєрєстань троліть, поетеса ти нє ахті ( чи щось в тому дусі(.
Позаяк ніде більше теж не коментила то напрошується висновок, що хтось мене приймає за анонімного критика.
Так ось, якщо той хто написав, зараз мене читає, нехай знає, що я не критикую, попередньо не залогінившись. Якщо ж залогінення вибиває , поки пишу комент,, то я логінюся знову і пишу, що комент мій.
Щоправда кілька разів заeввжувала те, що який анонім косить під мене, старається вклинитися між коменти і це типу я відповідаю анонімно. І навіть пробує вживати мою лексику( от нахаба)),. Але уважний читач мав би це розкусити на раз-два.
А
А, згадала. Було раз поза ГАКом. Критикувала один єдиний раз, навіть не критикувала, а зробила зауваження щодо ляпу на фб у групі Гоголівської академії. Автора Сушка. якщо він зараз теж це читає, щоб мав на увазі, наступного разу
Якщо ж мені написали з лівого акаунту, щоб спровокувати, знайте: не дочекаєтесь, я не марнославна))
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design