от наїхали на ГАК , мовля застій сайт здох і т. д., що там самі графомани та невдахи і т. д.
зайшла вчора в групу "Літгуральня. Таємна комірчина", скинула вірш. це закрита група туди графоманів не відбирають. і що бачу? три реакції на вірш у вигляді вподобання і жодного коменту.
зате 22 перегляди. значить автори заходять, читають. фб дозволяє і побачити, хто саме.
ну добре нехай дехто випадково зайшов. але більшість читають регулярно і практично всіх, хто публікує.
висновок: сайти та групи вмирають не через графоманів чи невдах а. через авторів-снобів, авторів, які вважають себе вершиною літературного айсберга і використовують сайт лише чи групу як плацдарм для публікацій чи/або черпання ідей, натхнення) Чтобы включать игровые автоматы на деньги с выводом на Сбер в мобильном телефоне, можно использовать специальные приложения. Такие гемблинг программы сможет легко скачать на свой гаджет даже неопытный пользователь. С помощью установленных модулей слотов, игроки имеют возможность поиграть на деньги в любое удобное время, свободно запуская загруженную игру на смартфоне.
.інакше навіщо б заходили і читали ))
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design