Шановні автори! Прийом робіт на конкурс прозових творів «Нові історії» завершено. До розгляду надійшло 37 робіт. У змаганні бере участь 35 з них.
Два твори ( №3 та №11 ) знято з конкурсу за бажанням автора.
Щоб зрівняти в шансах на перемогу авторів, чиї тексти надійшли в останні дні прийому конкурсних робіт, голосування триватиме по 26 серпня включно.
Оголошення переможців конкурсу та оприлюднення імен учасників відбудеться 27 серпня 2017 р.
Долучайтеся до голосування! Читайте, рецензуйте, обирайте свого фаворита. Ознайомитись з конкурсними роботами можна за посиланням:
http://gak.com.ua/authors/37237
Нагадую, що в голосування беруть участь лише зареєстровані та авторизовані автори. Друзі, ви ще маєте час перевірити, чи віддали голос за той або інший твір авторизовано. Щоб написати рецензію на конкурсний твір, зайдіть на сайт під власним логіном і паролем. У вкладці «рецензії» не потрібно заповнювати поле «ваше ім'я». Комп’ютер зробить це автоматично.
Не пропустіть останню нагоду проголосувати за твори, які ви вважаєте гідними перемоги. І не шкодуйте часу на рецензії. Автор найкращої з них (у співвідношенні «креативністю – ґрунтовність – конструктивність») отримає заохочувальний приз.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design