Привіт! От ми і знову зустрілися… Сьогодні ти щаслива. І від цього щаслива я. Вчора твоє серце було засмучене, і разом з твоїм сумувало моє…
Коли ти щаслива хочеться тебе втримати якнайдовше, зачинити у клітку і насолоджуватися тобою… Але це неможливо – ти невловима, різна, непередбачувана. Твоє кредо – незалежність. Твоє єство – не прилаштоване до життя у «вчора», «сьогодні», «завтра». У твоєму житті не існує цих понять, лише «зараз і більше ніколи»…
Ти єдина у цілому світі, хто ніколи, повторюю – ніколи, не повторюється, і це змушує інших цінувати тебе (хоча і не завжди вони це усвідомлюють). Особливо, коли ти щаслива – тоді з тобою щасливий весь світ!
Поряд з неповторністю, ти – невідступна, нагла. Ти приходиш без запрошення, незалежно від мого бажання. Я просто змушена рахуватися з твоєю присутністю. Коли ти з’являєшся у моєму житті, наповнена щастям, а потім раптово зникаєш (ти завжди це робиш), я жалкую, що не насолоджувалась тим, не зупинила, не уповільнила свій шалений темп життя заради тебе. А так часто це варто було б зробити…! Та у мене ще буде така нагода, бо моє життя нерозривно пов’язане з твоїм. І завтра я зможу сказати тобі «Зупинися, МИТЬ, адже сьогодні ти прекрасна…!»
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design