Ми ходили закоханими стежками. Співали солов’ї, цвів бузок в своїх ефемерних пахощах. І цілувалися до нестями.
Куди все поділося? Чому ти не зі мною?
Я почав малювати твій портрет. Великі сині очі. Брівки дугою. Любий овал обличчя. Ямки на щічках... Коси... Губи... Губи все не виходили... Тоді в тебе була бузкова помада. Яскрава. Але в мене немає такої фарби... давно немає. І бузок давно відцвів...
Бачив тебе на автобусній зупинці. Така ж гарна. Але вже чужа. Сміялася про щось з подругами. Мене ніби й не помітила. Тільки очі - наполохані, невеселі. Я пам`ятаю, які були очі...
Вдома дістав незакінчений портрет. Ні, це не ти! Та була усміхнена, ніжна, промениста! А ця - впевнена в собі з очима-колючками. Він звичайно набагато старший за тебе. Оті нові сережки - від нього? І зачіска стильна, щоб здаватися підходячою партією? Ні, я не буду тебе малювати.
Почуття не спалити. Але папір та дерево добре займаються. Особливо - давно просохлі. У дворі десь є яма, де спалюють торішнє листя. Мені туди. Почекай, тільки візьму запальничку...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design