Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43837, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.143.181')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Віра,Надія і Любов

© Юлія, 31-12-2016
Жила була маленька дівчинка на ім'я Любов, у неї були дві сестрички Віра і Надія. Сестри завжди трималися разом, люди їх обожнювали. Маленькі дівчатка часто подорожували, здається, вони були всюди. Усі потребували їх. Віра, старша сестра, перша здружилася з людством, вселила людям віру в себе, в близьких, в Бога. Зробила з них віруючих. Надія, середня сестра, дружила лише з тими хто був відданий старшій сестричці. Вона навчила віруючих надіятися. Люди навіть придумали безліч приказок і висловів, наприклад, що надія вмирає останньою. З молодшою сестрою було вже все по-іншому, вона дружила з обраними. Сестри часто знайомили її зі своїми учнями, але Любов не довго з ними залишалася, вона ховалася, а люди намагалися її знайти. Хоча, вона була найдобрішою, шаленою, намагалася вилікувати все любов'ю, але іноді було навпаки. Люди плакали, кричали, втікали самі від себе. Починали ненавидіти наймолодшу сестру. Тоді приходили старші сестри і люди знову розпочинали своє навчання. Спочатку, віра в те, що стане краще, легше. Потім сподіватися на те, що всі їх бажання здійсняться, що все буде добре. Людям було мало тих знань, які дали старші сестри, щоб любити. Не всі сприймали уроки Любові серйозно, вони не хотіли вчитись. Хоча вона і наймолодша сестра, але розумніша старших. Вона навчала людей віддавати більше ніж брати, приймати на себе відповідальність, давати своїй половині свободу. Не всі витримували її випробування, лише найсміливіші.
Любов насичувалась енергією відповідальності, зрілості, усвідомлення, вдячності, сміливості. Щоб стати її другом потрібно було пройти крізь час, проблеми. Не всі хотіли докладати зусилля, не вміли слухати і чути, правильно відносяться один до одного, можливо, було страшно або лінь. "Вони егоїсти, думають лише про себе, шукають вигоду! "- говорила Любов. Люди продовжували вірити і сподіватися, що їм пощастить у любові. Молодша сестра злилася, істерила, але ніколи не опускала рук. Коли люди не правильно використовували її вчення, вона починала все спочатку, допомогала. Любов старалась зробити людей щасливими більше всіх і від цього часто страждала. Люди вміли вірити, сподіватися, але не любити ...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© ВЛАДИСЛАВА, 02-01-2017
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75872898101807 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …